Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

IT-tukihenkilö help deskiin

Työpaikat / IT-tukihenkilö help deskiin

IT-tukihenkilö help deskiin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki IT/tietoliikenne

Etsimme tunnetulle terveydenhuollon asiakkaallemme Helsingin keskustaan kokoaikaista IT-tukihenkilöä työskentelemään osana kasvavaa tietohallinnon Helpdesk-tiimiä. IT-tukihenkilön tehtävässä palvellaan monipuolisesti yrityksen sisäisiä käyttäjiä.

Työtehtäviisi kuuluu tukipyyntöjen käsitteleminen Windows-työasemaympäristössä, neuvontaa ja ongelmanratkaisua, ohjelmistoasennuksia sekä muita päivittäisiä rutiinitehtäviä. Tukipyyntöjä ratkotaan pääosin puhelimitse, joten toivottavasti puhelintyöskentely tuntuu sinulle mielekkäältä.

Työskentelytiimi on melko pieni ja tehtävässä palvellaan kaikkia yrityksen sisäisiä käyttäjiä. Vastaantulevien tukipyyntöjen kirjo on laaja ja toivommekin sinun pystyvän tarvittaessa ratkomaan myös vaativampia tukipyyntöjä.

Saat tehtävässä työsi tueksi tiimisi vahvan tuen sekä viihtyisän työyhteisön, jossa työtä tehdään hyvällä fiiliksellä. Tehtävä antaa erinomaiset mahdollisuudet kartuttaa työkokemusta ja tarjoaa kasvupaikan kehittyä teknisen tuen ammattilaiseksi yrityksen sisäisessä IT-tuessa. Viihtyisä toimipisteesi sijaitsee asiakkaamme tiloissa Helsingin keskustassa.

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta, esim. datanomin, IT-tradenomin tai IT-insinöörin tutkintoa
  • Kokemusta helpdesk -työskentelystä
  • Erinomaista työasemaosaamista ja perusohjelmistotuntemusta Windows-maailmassa
  • Kiinnostusta tekniseen ongelmanratkaisuun
  • Reipasta asiakaspalveluasennetta
  • Vahvaa paineensietokykyä
  • Erinomaista englannin kielen osaamista (suullinen ja kirjallinen)

Tehtävässä aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti toimistotyöaikoihin maanantaista perjantaihin.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivat henkilöt löydettyämme, joten laitathan hakemuksesi meille hakuportaalin kautta jo tänään! Liitäthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Tutustu tarkemmin asiakasyrityksiimme, ja lue Barona IT:llä teknisen tuen parissa työskentelevien kokemuksia osoitteesta: http://barona.fi/techsupport

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen.