Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Taloushallinnon assistentti - Kesätyö

Työpaikat / Taloushallinnon assistentti - Kesätyö

Taloushallinnon assistentti - Kesätyö

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Taloushallinto/tilintarkastus Tamro Oyj

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva tuleva taloushallinnon asiantuntija, jolla on jo jonkin verran kokemusta ostoreskontran ja maksuliikenteen hoidosta? Etsitkö itsellesi oman alan kesätyöpaikkaa monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme Tamrolle taloushallinnon assistenttia kesäksi 2021.

Taloushallinnon assistenttina tärkeimpiä vastuualueitasi ovat kululaskujen kierron hallinta, tiliöintien tarkistus ja siirto kirjanpitoon sekä maksuliikenteen hoitaminen sisältäen maksusuoritusten kohdistamisen ja maksatukset. Tehtäviisi voi kuulua myös vaihto-omaisuuslaskujen kohdistaminen varaston vastaanottoihin, kassavirtaennustamista, myyntireskontran hoitoon liittyviä tehtäviä sekä muita kirjanpidon ja taloushallinnon avustavia tehtäviä.

Sinä voit olla joko vasta valmistunut tai jo kokeneempi taloushallinnon osaaja, jolla on vähintään parin kesän verran aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä kuten maksuliikenteen ja ostoreskontran hoidosta. Toivomme että olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen SAP:ista, OpusCapitasta tai Baswaren ohjelmista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta. Pääset hyödyntämään ja kasvattamaan taloushallinnon osaamistasi osana ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä. Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Kiinnostuitko? Jos vastasit kyllä, lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta aivan viimeistään 1.3.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen, p. 044 033 4356 tai sähköpostitse sanna.minkkinen@barona.fi.

Rajatorpantie 41 B, 01640 Vantaa