Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Projektipäällikkö, Fiber Highway Finland Oy

Työpaikat / Projektipäällikkö, Fiber Highway Finland Oy

Projektipäällikkö, Fiber Highway Finland Oy

Hakuaika päättyy 15.03.2021

Hamina Kotka Lappeenranta Helsinki Porvoo Tampere Tekniikka IT/tietoliikenne Fiber Highway Finland Oy

Haluatko olla mukana tulevaisuuden kasvualalla ja työskennellä haastavassa tehtävässä kansainvälisessä työympäristössä? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ Fiber Highway Finland Oy:n kasvavaan datakeskustiimiin Haminaan.

FIBER HIGHWAY FINLAND OY on tietoliikennealan yritys, joka tarjoaa kattavia ja korkeatasoisia tietoliikenneverkkojen suunnittelu-, projektinjohto- ja rakentamispalveluita datakeskusympäristössä.

Olemme erikoistuneet datakeskusten ICT asennuksiin sekä valokuituverkkojen asiantuntijapalveluihin.

Asiakkaamme ovat kansainvälisiä palveluntarjoajia ja datakeskusten rakennuttajia. Toimimme kansainvälisessä toimintaympäristössä, korkean laatutason kohteissa. Toimistomme sijaitsevat Porvoossa ja Haminassa.

Projektipäällikön roolissa toimit kansainvälisessä datakeskusympäristössä ja tulet vastaamaan tarjouslaskennasta sekä projektien kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, asiakasyhteistyöstä ja projektihenkilöstön ohjeistamisesta.

Päivittäiseen työhösi kuuluu mm:

 • Riskianalyysien ja työtapasuunnitelmien laatiminen
 • Projektien aikataulutusta
 • Resurssien suunnittelu (henkilöstö, nostimet, materiaalit…)
 • Projektien hinnoittelu
 • Projektien dokumentointi
 • Projektikokonaisuuden suunnittelu (kaapelireitit, käytettävät materiaalit jne.)
 • Projektilaskujen ja -budjetin seuranta
 • Luvanvaraisiin töihin työlupien hakeminen.

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle:

 • Mielenkiintoisia ja haastavia projekteja kansainvälisessä työympäristössä
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi
 • Vakituisen, kokoaikaisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
 • Kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mukavan työyhteisön tuen ja Fiber Highway Finland Oy:n henkilöstöedut.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta esim tieto- ja viestintätekniikan, tai sähkötekniikan insinööri sekä kokemusta ICT-alan projektien kokonaisvaltaisesta läpiviemisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista sekä kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa sekä hyvää it-osaamista (Google Sheets). Sinulla on halua ja kykyä henkilöstön johtamiseen, mutta motivaatiota olla tarvittaessa myös itse mukana työn tekemisessä. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on rohkeutta kehittää asioita, osaat tuoda esiin erilaisia toimintavaihtoehtoja ja tunnistat niiden riskit. Persoonana olet innostava, aktiivinen ja osaat kysyä tarvittaessa apua, mutta sinulta onnistuu myös itsenäinen päätöksenteko.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, niin haethan tehtävään mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti etäyhteydellä. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Jos haluat lisää tietoa tehtävästä, olethan yhteydessä Baronalla Katri Hyppäseen p. 050 439 9785