Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotelähettiläs, engcon

Työpaikat / Tuotelähettiläs, engcon

Tuotelähettiläs, engcon

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Mustasaari Markkinointi/mainonta Myyntitehtävät Engcon Finland Oy Ab

engcon on maailman johtava kaivukoneiden työlaitteiden ja tehokkaiden kokonaisratkaisujen toimittaja. Etsimme nyt innostunutta tuotelähettilästä toimistoomme Mustasaareen. Tässä tehtävässä tavoitteenasi on kommunikoida asiakkaidemme kanssa, ymmärtää heidän tarpeensa ja laajentaa siten asiakkaidemme tietämystä engconista.

Tuotelähettiläämme kuuntelevat, neuvovat ja välittävät kampanjatietoa ja ratkaisumalleja nykyisille sekä uusille asiakkaille. Tuotelähettiläänä olet myyntitiimin oikea käsi ja asiakkaidemme ensimmäinen yhteyshenkilö. engcon arvostaa ammattitaitoa, aktiivisuutta, kommunikointia, selkeyttä ja joustavuutta. engconille asiakas on kaikki kaikessa ja olemme ylpeitä tuotteistamme. Katso täältä mitä olemme viime aikoina saavuttaneet: https://engcon.com

Työtehtävä ja asiakkaat

Tehtäväsi on luoda ja ylläpitää asiakasverkostoa. Pidät yhteyttä loppukäyttäjiimme, eli henkilöihin jotka omistavat tai käyttävät kaivinkoneita, kartoitat heidän tarpeensa ja sen perusteella markkinoit ratkaisujamme ja tuotteitamme. Sekä uusien, että olemassa olevien asiakkaiden tarpeita kartoitat pääosin puhelimitse – tässä työssä voit hyödyntää sosiaalista pelisilmääsi, kuuntelutaitoasi ja tutkivaa asennetta. Toki tapaat asiakkaita myös kasvotusten asiakastapaamisissa, messuilla ja muissa engconin tapahtumissa – tulet luomaan ison verkoston ja olet heidän ensimmäinen kontaktinsa engconiin.

Tutustu asiakkaisiimme etukäteen täältä: https://engcon.com/fi/engcon-tuotteen-omistaminen/referenssit.html

Ready to dig deep?

Tämä työ on priorisoitu engconilla. Saat hyvän perehdytyksen työhön, miksi ja miten kommunikoimme asiakkaidemme kanssa. Saat askel askeleelta oppia tuotteistamme ja ratkaisuistamme, sekä siitä miksi tämä tekemäsi työ on tärkeää niin myyntiyhtiölle, kuin koko engconille. Tulet osaksi kansainvälistä engcon Ambassador -ohjelmaa. Se on verkosto, johon kuuluu kaksi tuotelähettilästä jokaisesta maakohtaisesta myyntiyhtiöstä. Kaksi kertaa vuodessa käymme tutustumassa yhteen yhdeksästä myyntiyhtiöstämme Skandinaaviassa, Euroopassa tai USAssa. Haluamme näin jakaa best practise-käytäntöjä ja kehittää myynnin ja markkinoinnin osaamistamme. Meidän ”keltasydäminen” perheemme antaa sinulle kaiken tarvitsemasi tuen. Tiedämme, että meillä tulet kehittämään myynnin ja markkinoinnin osaamistasi. Ne ovat hyviä taitoja urasi jatkoa ajatellen, niin engconilla kuin muissa yrityksissä.

Näistä on hyötyä engconin tuotelähettiläänä:

  • Kyky innostaa ja kuunnella
  • Työkokemus (puhelin)myynnin tai markkinoinnin parissa
  • Kielitaito – koska organisaatiomme on kansainvälinen, hyvä englannin ja/tai ruotsin osaaminen voi tulla tarpeeseen, varsinkin tavatessasi muita Engconin tuotelähettiläitä

Jos tunnet kaivukoneet kuin omat taskusi, on siitä valtavasti hyötyä. Silti sitäkin tärkeämpää on taito oppia, miten eri tavoin Engcon voi palvella asiakkaitaan.

Tarjoamme:

  • Vakituinen, täysipäiväinen työ
  • Hyvä pohjapalkka ja motivoiva palkitsemisjärjestelmä
  • Laadukkaat tuotteet ja iso työnantajayritys, josta voit olla ylpeä
  • Huumorintajuisen ja rennon tiimin, jossa kehittyä eteenpäin

Oletko etsimämme ammattilainen tiimiimme? Lähetä hakemuksesi heti, haastattelemme hakuaikana ja paikka täyttyy heti oikean henkilön löydyttyä.

Mietitkö vielä? Baronan Antti Flander vastaa mielellään kysymyksiin ma-pe 08.00-16.00, 044-5451370 tai antti.flander@barona.fi.