Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myyntipäällikkö Talos Oy:lle Kuopioon

Työpaikat / Myyntipäällikkö Talos Oy:lle Kuopioon

Myyntipäällikkö Talos Oy:lle Kuopioon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kuopio Myyntitehtävät Talos Oy

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta menestystarinaa myynnin parissa? Talos Oy hakee Kuopion alueelle myyntipäällikköä sähkösaneerausten myyntiin.

Mikä on Talos Oy? Olemme sähkösaneerauksiin erikoistunut kotimainen yritys. Päivitämme omakotitalojen sähköt vastaamaan tämän päivän säädöksiä ja tarpeita uusimalla sähköt turvallisiksi, ekologisiksi ja käytännöllisiksi. Tuoteperheessämme on myös nykyaikaiset ja taloudelliset aurinkosähköjärjestelmät ja molemmat remontit toteutetaan asiakkaillemme omien asentajien toimesta.

Mitä myyntipäällikkö tekee meillä? Myyntipäällikkönä olet vastuussa kokonaisvaltaisesti myyntitiimistäsi ja teette yhdessä kunnianhimoisesti hyvää tulosta. Työtehtävään kuuluu tiimin päivittäinen johtaminen, esimiehenä toimiminen ja myyntiedustajien tukeminen asiakaskäynneillä. Arvostamme sitä, että asiakkaiden kohtaaminen on sinulle luontevaa ja teet töitä mielelläsi ihmisten parissa, kuunnellen heitä ja löytämällä heille parhaat ratkaisut. Odotamme sinulta kokemusta suoramyynnin kentästä ja valmiuksia toimia myyntitiimin esimiehenä. Palkkaus tehtävään rakennetaan yhdessä valittavan henkilön kanssa.

Tehtävässä ei tarvitse aiempaa teknistä osaamista, sillä perehdytämme sinut hyvin tuotteeseemme, mutta eduksi on sähköalan tuntemus.

Tarjoamme sinulle:

  • Takuupalkan ja kuukausibonukset
  • Vastuullisen tehtävän myyntitiimin esimiehenä
  • Selkeät ja myytävät tuotteet
  • Pääset rakentamaan omaa tiimiäsi
  • Erittäin hyvät ansaintamahdollisuudet
  • Mahdollisuuden kehittyä esimiestyössä suoramyynnin alalla

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta suoramyynnistä ja halua tehdä tulosta
  • Valmiuksia toimia esimiestyössä
  • Omatoimisuutta ja kannustavaa asennetta
  • Ajokorttia ja autonkäyttömahdollisuutta

Talos Oy:lla hyvät työntekijät ovat yrityksen tärkein pääoma. Haluamme tarjota pitkäaikaisen urapolun ja panostamme työntekijöidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja työviihtyvyyteen. Haluatko liittyä oman alansa huipputiimiin luomaan yhteistä tarinaamme? Hae alla olevasta linkistä helposti ja nopeasti!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Rakennus Oy:n kanssa. Lisätietoa tehtävästä antaa Olli Määttä Talos Oy puh: 050 4311913, olli.maatta@talosahko.fi

Lue meistä lisää osoitteessa https://talosahko.fi