Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myynnillisiä asiakaspalvelijoita Forenomin tiimiin Joensuuhun

Työpaikat / Myynnillisiä asiakaspalvelijoita Forenomin tiimiin Joensuuhun

Myynnillisiä asiakaspalvelijoita Forenomin tiimiin Joensuuhun

Hakuaika päättyy 28.02.2021

Joensuu Asiakaspalvelu/palvelu Hotelli- ja ravintola-ala Barona Joensuu

Etsitkö haasteita, mahdollisuuksia ja vastuuta? Haemme ratkaisukeskeisiä ja tavoitteellisia asiakaspalvelijoita Joensuun palvelukeskukseen Forenomin myynnilliseen asiakaspalveluun. Juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö ja tiimistämme puuttuva palanen!

Tehtäväkenttäsi

Asiakaspalvelutiimissä olet tärkeä osa Forenomin asiakaspalvelua. Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme erilaisiin majoitusratkaisuihin liittyviin yhteydenottoihin. Asiakaspalvelijana ratkaiset heidän ongelmansa, kartoitat lisäpalveluiden tarpeen sekä tarjoat ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat monikanavaisesti niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat/whatsapp-palveluiden kautta. Asiakkaita palvelemme suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Sinulleko?

Oletko ahkera, sosiaalinen ja sinulla on dynaaminen työote? Arvostathan yhdessä tekemisen voimaa sekä haluat antaa parhaasi. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan arvostamme oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Olethan luonteeltasi ongelmanratkaisija ja suoriudut monista työtehtävistä samanaikaisesti, eikä pieni kiire haittaa sinua. Sinulla on erinomainen tilannetaju ja reagointikyky erilaisiin asiakastilanteisiin. Olet itseohjautuva, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi. Teemme työmme hyvin, mutta emme ole tiukkapipoisia. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, mutta sopimuksen mukaan työ voi olla myös osa-aikaista. Tiimissä on tarve myös kesätyöntekijöille, joten kerrothan hakulomakkeella käytettävyydestäsi. Työvuorot sijoittuvat tällä hetkellä arkipäivisin klo 8–20 välille, mutta olethan valmis työskentelemään myös viikonloppuisin.

Asiakaspalvelutiimimme tulee laajentumaan tulevaisuudessa myös Fuengirolan palvelukeskukseemme. Toivomme, että tiimiimme löytyisi myös henkilö, jolla olisi kiinnostusta lähteä työskentelemään kokeneena tiimiläisenä Espanjan auringon alle toistaiseksi tai määräaikaisesti. Kerrothan hakemuksessa mielenkiintosi Fuengirolassa työskentelyä kohtaan, niin kerromme lisää!

Luomme erinomaisia asiakaskohtaamisia – yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Palvelukeskuksemme tehtävänä on vauhdittaa asiakkaidemme liiketoimintaa sekä helpottaa heidän loppuasiakkaidensa elämää. Tässä onnistumme tuottamalla erinomaisia asiakaskohtaamisia kustannustehokkaasti päivittäin. Päästäksemme tavoitteisiimme, haluamme tarjota myös henkilöstöllemme yksilöä kunnioittavan ja mukavan työyhteisön.

Barona-yhteisö odottaa sinua!

Toivotamme sinut tervetulleeksi sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön. Työn iloa sinulle tuovat dynaaminen ilmapiirimme sekä työskentelykulttuurimme, jossa yhdistyvät vapaus ja vastuu? Joensuun Palvelukeskuksessa työskentelemme eri toimialojen monikanavaisissa asiakaspalvelu- ja back office -tehtävissä yli 100 ammattilaisen voimin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava konsultti Nina Toivanen numerossa 044 4914673 arkisin klo 12-13.

Perehdytys tehtävään starttaa maalis-huhtikuun vaiheessa ja toivomme että pystyt sitoutumaan 2-3 viikon koulutusaikaan kokoaikaisesti.

Länsikatu 15, 80110 Joensuu