Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Head caddiemaster Lappajärvelle

Työpaikat / Head caddiemaster Lappajärvelle

Head caddiemaster Lappajärvelle

Hakuaika päättyy 28.02.2021

Lappajärvi Kauhava Lapua Seinäjoki Evijärvi Alavus Kuortane Vimpeli Asiakaspalvelu/palvelu Lappajärven Loma-Golf Oy

Oletko energinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelija? Kiinnostaisiko mielenkiintoinen mahdollisuus asiakaspalvelutehtävissä upeissa puitteissa? Olisitko sinä Lappajärven golfkentän uusi head caddiemaster?

Etsimme asiakkaallemme Lappajärven Lomagolf Oy:lle työntekijää head caddiemasterin tehtävään. Head caddiemasterin työtehtäviin kuuluu päivittäisen asiakaspalvelutyön lisäksi esimerkiksi tapahtumien ja kilpailujen koordinointi, tarvikkeiden myynti ja muut avustavat hallinnolliset tehtävät. Vastuualueet muokkautuvat tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaisesti.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, golfalan ymmärrystä ja oma-aloitteisuutta tarttua aktiivisesti työtehtäviin ja golfkentän päivittäisiin askareisiin. Henkilönä olet ihmisläheinen, sosiaalinen ja pystyt sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Toivomme, että sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolista ja mielenkiintoista työtä nuorekkaassa ja iloisessa työympäristössä. Tässä työssä pääset tekemään erittäin laajasti erilaisia työtehtäviä ja osaksi innostavaa golfyhteisöä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää sopimuksen mukaan kesäkuun alusta pidemmälle syksyyn. Mikäli kuitenkin omaat motivaatiota ja kykyjä kehittää palveluja, voi tässä työssä olla mahdollisuus jatkoon myöskin sesongin ulkopuolella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksen viimeistään 28.02.2021 menneessä! Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Barona vastaa työnhakijoiden haastatteluista ja hakemusten käsittelystä, joten lähetä hakemus ainoastaan BARONALLE! Lähetäthän hakemukset ainoastaan Internetin hakulomakkeen kautta, emme käsittele muuten tulleita hakemuksia.