Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Ohjelmistokehittäjä

Työpaikat / Ohjelmistokehittäjä

Ohjelmistokehittäjä

Hakuaika päättyy 28.02.2021

Tampere IT/tietoliikenne Abako Oy

Olemme vahvassa kasvussa ja etsimme OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ osaksi Tampereen työyhteisöämme

Olemme asiantuntijatalo, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen selainkäyttöisiä ratkaisuja uusimmilla tekniikoilla. Tuotamme asiakkaillemme asiakaskohtaisesti räätälöityjä selainkäyttöisiä tietojärjestelmiä sekä intra, ekstranet ja internetratkaisuja.

Kasvumme tueksi haemme nyt joukkoomme aktiivisia ja työhön motivoituneita ohjelmistokehittäjiä osaksi asiakasratkaisuja tekeviä tiimejä. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus osallistua tuotekehitykseen ja tuoda omia ideoitasi meille käytäntöön. Oletko juuri sinä etsimämme henkilö?

Me emme vaadi taustaa ja osaamista juuri tietyistä työkaluista ja teknologioista vaan meille tärkeämpää on se, että olet sinulla on taustaa ohjelmoinnista. Meillä on käytössä oma kehittämämme digitalisaatioalusta - Stato, joka on vaativien verkkopalveluiden ja tietojärjestelmien kehitysalusta. Statolla toteutamme vaativia ja asiakaskohtaisia asiakkaiden tarpeisiin sovitettuja järjestelmiä. Pääset tutustumaan tarkemmin Statoon tästä linkistä: https://www.abako.fi/stato.html

Joustavalla suhtautumisella työtehtäviin ja kyvyllä ottaa vastuuta omasta tekemisestään onnistuu meillä varmasti työtehtävissään. Meillä ongelmat ajatellaan haasteina ja joskus jopa mahdollisuutena kehittyä. Ketterät työmenetelmätkin ovat meillä arkipäivää.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä huippuosaajaksi yhteistyössä tiimisi kanssa. Täällä sinua odottaa rennot kollegat ja modernit toimitilat työskentelyyn. Meillä pääset nauttiman yhteisestä tiimitekemisestä sekä kantamaan vastuuta omasta tekemisestäsi. Tarjoamme myös monipuolisia kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia ja tuemme sinua omalla kehittymispolullasi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Consultant, Tomi Niskanen (tomi.niskanen@barona.fi).