Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kesätyöntekijäksi Danfossille

Työpaikat / Kesätyöntekijäksi Danfossille

Kesätyöntekijäksi Danfossille

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Teollisuus/tuotanto Vacon Oyj

Kiinnostaisiko sinua työskennellä ensi kesänä yrityksessä, jossa energian säästämiseen suhtaudutaan tosissaan? Etsimme Danfossin Vaasan tuotantotiimiin innokkaita ja oppimishaluisia kesätyöntekijöitä taajuusmuuttajien kokoonpanotehtäviin. Hakuaika kestää helmikuun loppuun asti.

Työssä rakennetaan moderneja laitteita siistissä työympäristössä ammattitaitoisten ja innostavien työkavereiden kanssa. Kesätyö tarjoaa tekijälleen vaihtelevia ja kiinnostavia tehtäviä huipputekniikan parissa sekä positiivisen ja innostavan työtiimin.

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi tekniikan alaa opiskelevalle, mutta tekniikan alan koulutustausta ei ole välttämättömyys tätä tehtävää ajatellen. Tärkeimmät ominaisuutesi työntekijänä ovat hyvä asenne, halu oppia uutta sekä oma-aloitteisuus.

Työ on 2-vuorotyötä, joten siihen odotamme sinulta valmiutta. Kesätyötehtäviä on Danfossilla useita ja kesätyön ajankohta sovitaan esimiehen kanssa.

Kuulostaako sopivalta työltä juuri sinulle? Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo tammikuussa ja ensimmäiset työntekijävalinnat tehdään jo talven aikana. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen itsenäisesti tehtävällä videohaastattelulla.

Voit tutustua kokoonpanijan työhön ja Danfossin tuotantoon tästä videosta: https://youtu.be/YLUBKG2I4v4

Tahdotko tietää lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.