Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä S-markettiin pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle, HOK-Elanto

Työpaikat / KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä S-markettiin pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle, HOK-Elanto

KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä S-markettiin pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 07.03.2021

Espoo Vantaa Helsinki Kerava Hyvinkää Järvenpää Tuusula Nurmijärvi Mäntsälä Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

S-MARKET – Ruokaa koko sydämellä! HOK-Elannon S-market-ketjussa on 60 myymälää, joissa työskentelee noin 1500 ammattiylpeää asiakaspalvelun ammattilaista monipuolisissa työtehtävissä. Myymälät ovat siistejä ja ruokatorilta voi ostaa esim. tuoretta kalaa, monipuolisia valmisruokia ja grillituotteita. Ketjussa panostetaan erityisesti tuoretuotteiden laatuun, valikoimiin ja saatavuuteen sekä huomioivaan asiakaspalveluun. Uudistamme parhaillaan ketjumme myymälöitä vastaamaan asiakkaidemme odotuksia entistäkin paremmin. https://www.s-kanava.fi/web/smarkethokelanto/etusivu

Tule kesätöihin jokaisen suomalaisen ruokakauppaan! Arvostamme innostunutta fiilistä ja haluamme ilahduttaa asiakkaitamme joka päivä.

Teemme töitä tiimeissä ja itsenäisesti, mutta emme koskaan yksin. Meillä voit työskennellä niin kassalla kuin esillepanotehtävissä, monipuolisissa työvuoroissa. Tarjoamme kesätyöntekijöille töitä vähintään 20 tuntia viikossa, ammattiylpeät ja mukavat työkaverit sekä monipuoliset henkilökuntaedut.

Perehdytämme sinut myyjän tehtäviin, joten aikaisempi kokemus kaupan alasta ei ole välttämätöntä.

Odotamme sinulta positiivista asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä sekä 18 vuoden ikää.

Kurkkaa tästä miltä myyjän päivä kaupassa näyttää!

Hakemaan pääset Hae työpaikkaa-painikkeella!

Tietoa yrityksestä: HOK-Elanto

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon S-market-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.