Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Alepaan pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle, HOK-Elanto

Työpaikat / KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Alepaan pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle, HOK-Elanto

KESÄTYÖ - Kesätyöntekijöitä Alepaan pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 07.03.2021

Espoo Vantaa Helsinki Kerava Hyvinkää Järvenpää Tuusula Nurmijärvi Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Alepa on liikkeiltään nopea naapuri, joka tervehtii ja juttelee ja palvelee asiakkaitaan laajoin aukioloin. Tämä pääkaupunkiseudulla toimiva pienmyymäläketju tarjoaa asiakkailleen laajat korttelitoiveilla höystetyt valikoimat. www.alepa.fi

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä pitämään mukavan naapurin mainetta yllä. Olisiko tässä sinun tilaisuutesi? Tarvitsemme joukkoomme myyjiä kesäksi määräaikaisiin työsuhteisiin vähintään 20h/vko sopimuksella. Jos kesän duunit sujuu hyvin ja hommat maistuu, niin Alepassa on mahdollisuuksia työllistyä syksyllä myös vakituisesti.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö. Myymälöissämme ei ole yksintyöskentelyä.

Kurkkaa tästä miltä myyjän päivä kaupassa näyttää!

Toivomme sinulta asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä.

Olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Olethan 18-vuotta täyttänyt.

Perehdytämme sinut myyjän tehtäviin, joten aikaisempi kokemus kaupan alasta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme ammattitaitoisen esimiehen, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

Tietoa yrityksestä HOK-Elanto

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.