Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Työmaapäällikkö

Työpaikat / Työmaapäällikkö

Työmaapäällikkö

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Oulu Turku Tampere Jyväskylä Kotka Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme biolämpölaitosprojektin työmaapäällikköä vastaamaan elokuussa alkavasta n. 12 kuukauden projektista Helsingissä.

Työmaapäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti biolämpölaitoksen rakennushankkeen työtehtävien, suunnitelmien ja aikataulun etenemisestä sekä onnistumisesta.  Kommunikoit eri sidosryhmien kanssa mm. pääurakoitsijan, aliurakoitsijoiden sekä tavaran toimittajien välillä. Varmistat omalla panoksellasi työntekijöiden sekä alihankkijoiden tehokkaan ja turvallisen työskentelyn työmaalla. Työmaalla toimit yhdessä asiakasyrityksemme rakennusvalvojan ja HSE-valvojan kanssa.

Odotamme hakijalta soveltuvaa teknistä koulutusta esimerkiksi kone/energiatekniikan insinööri ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tai muista vaativista asennustyömaahankkeista. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas tekeminen ja odotusten saavuttaminen. Etsimällämme persoonalla on ennakkoluuloton asenne, paineensietokyky ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Toivomme hakijalta:

  • aikaisempaa kokemusta lämpövoimalaitos- ja kattilaprojekteista
  • sujuvaa kielitaitoa suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito eduksi
  • kokemusta ja ymmärrystä tavoitteellisten hankkeiden läpiviennistä.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja haastavaa työtä huipputason teknologian parissa sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Tämän projektin jälkeen on erinomainen mahdollisuus päästä muihin projekteihin Baronan ja asiakasyrityksemme kautta. Mikäli olet toiselta paikkakunnalta, asiakasyrityksemme järjestää majoituksen sinulle projektin ajaksi.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään viimeistään maaliskuun loppuun mennessä, mutta haastattelut aloitetaan jo helmikuussa.

Kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Kysymyksiin vastaa arkisin klo 12-13: Anssi Pekkarinen p. 043 824 3624.