Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Suurtalouskokki Tampereelle

Työpaikat / Suurtalouskokki Tampereelle

Suurtalouskokki Tampereelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tampere Hotelli- ja ravintola-ala

Etsimme ammattitaitoista, asiakaslähtöisesti toimivaa suurtalouskokkia työskentelemään asiakasyrityksisssämme Tampereen alueella. Työtä on tarjolla mm. kouluilla ja päiväkodeilla. Työt ovat pääsääntöisesti arkiaamu- ja päivätyötä. Työvuorot ovat kestoltaan 4-8 tunnin pituisia.

Suurtalouskokin työtehtävät koostuvat raaka-aineiden tilaamisesta, vastaanottamisesta ja esikäsittelystä, ruoan ja lisäkkeiden valmistamisesta, astiahuollosta, keittiön puhtaanapidon tehtävistä ja omavalvonnasta. Työssä tarvitaan raaka-aineiden ja valmistumenetelmien tuntemusta sekä asiakaspalvelutaitoja. Erityisruokavalioiden tuntemus on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Keikkatyöntekijänä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti.

Tehtävään etsitään työhön tarttuvaa ja tiimityötaitoista kokkia, jolla on alan tutkinto tai riittävää työkokemusta erilaisista suurtalouskeittiön tehtävistä. Tehtävään valitulla työntekijällä tulee olla hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotetta.

Jos olet etsimämme toimeen tarttuva kokki, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä mukaan kuvat opinto- ja työtodistuksistasi sekä hygieniapassista. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.