Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Golfkentänhoitajia kesätöihin Vaasaan

Työpaikat / Golfkentänhoitajia kesätöihin Vaasaan

Golfkentänhoitajia kesätöihin Vaasaan

Hakuaika päättyy 28.02.2021

Vaasa Mustasaari Asennus/huolto Asiakaspalvelu/palvelu Kiinteistöala Kråklund Golf Oy

Sinä reipas ja hyväasenteinen työntekijä, meillä on sinulle mahtava työpaikka! Haluaisitko päästä työskentelemään golfkentälle? Löytyykö sinulta asennetta ja motivaatiota tarkkaan työhön? Haluaisitko nauttia Suomen kesästä ulkona töitä tehden?

Etsimme asiakkaallemme Kråklund Golf Oy:lle, Vaasan golfkentälle kausityöntekijöitä kentänhoidon työtehtäviin. Kråklundin golfkenttä aukeaa heti kelien salliessa, joten joidenkin työntekijöiden työsuhteet alkavat jo aikaisemmin työperehdytyksen merkeissä. Työsuhteet ovat kestoltaan 2-6 kuukautta, ajoittuen maalis-lokakuulle.

Työtehtävät koostuvat kentänhoito- ja kunnostustöistä; ruohonleikkaus, siimaleikkaus ja erilaiset korjaus- ja muutostoimet. Golfkenttä on auki kesällä joka päivä, joten työvuorot sijoittuvat jokaiselle viikonpäivälle juhlapyhiä unohtamatta! Työvuorot alkavat varhaisaamuisin, töitä tehdään tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.

Etsimämme henkilöt ovat tunnollisia, oma-aloitteisia ja huolellisia työntekijöitä, joille aamuherätykset eivät ole ongelma. Sinun tulee olla valmis työskentelemään myös viikonloppuisin ja tarvittaessa iltaisin. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista töistä, tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen ASENNE työntekoon. Plussaa on, jos itse harrastat golfia tai sinulla on aito kiinnostus lajia kohtaan.

Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan rennon työilmapiirin omaavassa mielenkiintoisessa ympäristössä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, LÄHETÄ HAKEMUS, viimeistään 28.2.2021 mennessä! Paikka täytetään heti, kun tehtävään sopiva henkilö löytyy.

Barona vastaa työnhakijoiden haastatteluista ja hakemusten käsittelystä, joten lähetä hakemus ainoastaan BARONALLE! Lähetäthän hakemukset ainoastaan Internetin hakulomakkeen kautta, emme käsittele muuten tulleita hakemuksia.