Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotanto- /varastotyöntekijöitä Lahteen

Työpaikat / Tuotanto- /varastotyöntekijöitä Lahteen

Tuotanto- /varastotyöntekijöitä Lahteen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lahti Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsimme Lahteen asiakkaallemme tuotantoon kolmea reipasta ja fyysiseen työhön tottunutta henkilöä pakkaus- / koneenkäyttötehtäviin.

Töitä on tarjolla kahdella eri pisteellä: joko koneenkäyttäjän tehtävissä, tai varastopuolella keräily-/pakkaustehtävissä. Työ sisältää paljon nostelua ja kantamista ja tuotteet ovat metallisia, joten työ vaatii tekijältään perushyvää fyysistä kuntoa.

Tehtävään perehdytetään, joten emme vaadi aikaisempaa kokemusta työtehtävistä. Reipas ja työtäpelkäämätön asenne on tärkein vaatimus. Aikaisempi kokemus metallialalta töistä tai opiskeluiden kautta on toki eduksi tehtävään oppimisessa. Työ sisältää myös trukin ajoa, ja tarvittaessa trukin ajoon perehdytetään.

Työ vaatii vuorotyövalmiutta (vuoroviikoin aamu- ja iltavuoro).

Työt alkavat soveltuvien henkilöiden löydyttyä pikaisella aikataululla. Töiden arvioitu kesto on kesän lopulle elokuulle. Työssä hyvin pärjäävällä voi olla myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen, mutta tässä vaiheessa varma tiedossa oleva tarve on kesän loppuun. Työ sopii siis hyvin myös esimerkiksi syksyllä opiskelemaan hakevalle henkilölle.

Työpaikka sijaitsee Lahdessa hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Hakemuksen tehtävään pääset jättämään Baronan kotisivujen kautta / oheisen linkin kautta. Jätäthän kiinnostuessasi hakemuksen mahdollisimman pian, sillä hakemuksia aletaan käsitellä jo hakuajan aikana ja paikat täytetään soveltuvien henkilöiden löydyttyä!