Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Caddiemaster kesätöihin Vaasaan

Työpaikat / Caddiemaster kesätöihin Vaasaan

Caddiemaster kesätöihin Vaasaan

Hakuaika päättyy 28.02.2021

Vaasa Asiakaspalvelu/palvelu Kråklund Golf Oy

Oletko ulospäinsuuntautunut ja reipas asiakaspalvelija? Haluaisitko päästä työskentelemään golfkentälle? Löytyykö sinulta palveluasennetta ja reipasta otetta? Meillä on sinulle juuri oikea työpaikka Vaasassa!

Etsimme asiakkaallemme Kråklund Golf Oy:lle, Vaasan golfkentälle caddiemasteria asiakaspalvelutehtäviin. Kråklundin golfkenttä aukeaa heti kelien salliessa, joten joidenkin työntekijöiden työsuhteet alkavat jo aikaisemmin työperehdytyksen merkeissä. Työsuhde ovat kestoltaan 2-5 kuukautta, ajoittuen huhti-syyskuulle.

Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista kausityötä golfkentällä. Caddiemasterin työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia asiakaspalvelutehtäviä kuten peliaikojen varaukset, puhelinpalvelu, myynti ja kassatyö. Työssä pääset tekemään paljon erilaisia tehtäviä sekä osaksi iloista golfyhteisöä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja omaat kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja joustava. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Golf-alan tuntemus ja aito kiinnostus lajia kohtaan katsotaan eduksesi. Vaadimme että hallitset ruotsin kielen kirjallisen ja suullisen taidon.

Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan rennon työilmapiirin omaavassa mielenkiintoisessa ympäristössä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, LÄHETÄ HAKEMUS viimeistään 28.2.2021 mennessä! Paikka täytetään heti, kun tehtävään sopiva henkilö löytyy.

Barona vastaa työnhakijoiden haastatteluista ja hakemusten käsittelystä, joten lähetä hakemus ainoastaan BARONALLE! Lähetäthän hakemukset ainoastaan Internetin hakulomakkeen kautta, emme käsittele muuten tulleita hakemuksia.