Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kestävän matkailun asiantuntija, Cursor Oy, Kotka

Työpaikat / Kestävän matkailun asiantuntija, Cursor Oy, Kotka

Kestävän matkailun asiantuntija, Cursor Oy, Kotka

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kotka Matkailuala Cursor Oy

Haluatko olla mukana kehittämässä Kaakkois-Suomea kestäväksi matkailukohteeksi? Etsimme nyt matkailun alueorganisaatioon kestävän matkailun asiantuntijaa.

Tärkeä osa tehtäviäsi on paikallisen matkailun yrittäjäkentän kontaktointi ja projektin koordinointi heidän kanssaan. Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten toimenpiteiden toteuttaminen hyväksytyn projektisuunnitelman mukaisesti, projektin hallinnointi, talouden seuranta ja raportointi. Tehtävät sisältävät lisäksi projektiviestinnän tehtäviä kuten viestinnällisten sisältöjen luomista sekä laajaa valtakunnallista sidosryhmäyhteistyötä. Vastaat alueesi koordinaatiosta Sustainable Travel Kymenlaakso-projektissa ja toimit tiiviissä yhteistyössä tiiviissä yhteistyössä muiden partnereiden kanssa.

Edellytämme sinulta vahvaa osaamista kestävän matkailun edistämisestä, kestävyyden erilaisista toimintamalleista, osaamista matkailuliiketoiminnan kehittämisestä, investointien edistämisestä ja ymmärrystä matkailun ekosysteemistä ja toimintakentästä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kertynyttä työkokemusta kestävän kehityksen piiristä.

Sinun tulisi olla ulospäinsuuntautunut ja takataskussa yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä työskentelet aktiivinen eri verkostoissa.

Katsomme hyödyksi myös seuraavat ominaisuudet:

  • STF-ohjelman syvällinen tuntemus
  • Kokemusta EU-projektinhallinnan tehtävistä
  • Maaseuturahaston tuntemus.

Projektin läpileikkaavana teemana on matkailun kestävä kehitys ja STF-ohjelman syvällinen tuntemus on hyödyksi. Työtehtävien hoitamista helpottaa kokemus EU-projektinhallinnan tehtävistä.

Tehtävään valittu henkilö aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian ja työt kestävät 31.3.2022 asti. Työ on osa-aikaista, 50–80 % omasta tilanteestasi riippuen. Osaamisesi puitteissa sinulla voi myös olla mahdollisuus työskennellä kokopäiväisesti.

Olethan yhteydessä Baronalla Katri Hyppäseen p. 050 439 9785, jos haluat lisää tietoa tehtävästä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haethan tehtävään siis mahdollisimman pian! Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti etäyhteydellä. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti

Visit Kotka-Hamina on matkailun alueorganisaatio, joka toimii kehittämisyhtiö Cursor Oy:ssä. Tuotamme alueemme kunnille matkailun edistämispalveluita ja markkinoimme seutua matkailukohteena. Tiimissä on asiantuntijuutta matkailun ja kehittämisen alalta monipuolisesti ja visiomme on olla edelläkävijä matkailuelinkeinon tukemisen saralla. https://youtu.be/wU1gdnFfUII

Sustainable Travel Kymenlaakso-projektin keskeisenä toimenpiteenä on tukea Kymenlaakson matkailuyrityksiä, jotta ne voivat kehittää toimintaansa kestävän matkailun periaatteiden mukaisesti. Hankkeessa viedään käytäntöön Visit Finlandin kansallista Sustainable Travel Finland-ohjelmapolkua alueen matkailutoimijoille sekä edistetään vastuullisuusviestinnän toimenpiteitä. Hankkeessa tehdään myös alueellinen suunnitelma ilmastonmuutoksen vaikutuksiin varautumisesta matkailusektorilla. Projektia rahoittaa Kaakkois-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Sustainable Travel Kymenlaakso-projektissa on kolme työpakettia:

  • Nostetaan alueen matkailutoimijoille tietoisuutta kestävyyden edistämisestä matkailussa sekä Sustainable Travel Finland -ohjelmasta.
  • Luodaan toimintasuunnitelma Kymenlaakson kestävän matkailun viestintätoimiin
  • Tehdään suunnitelma Kymenlaakson matkailun ilmastonäkökohdista.
Kyminlinnantie 6, 48600 Kotka