Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sähköasentaja teollisuuteen Vantaalle, Quant Finland Oy

Työpaikat / Sähköasentaja teollisuuteen Vantaalle, Quant Finland Oy

Sähköasentaja teollisuuteen Vantaalle, Quant Finland Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Helsinki Espoo Tuusula Kirkkonummi Kerava Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka Quant Finland Oy

Hei sinä jo kokemusta kerryttänyt sähkö-/automaatioasentaja! Kaipaatko uusia haasteita, mutta sopivaa paikkaa ei ole vielä löytynyt? Mahdollisuutesi saattaa olla tässä, joten jatka ihmeessä lukemista. Etsimme asiakkaamme Quant Finland Oy:n joukkoihin kokenutta kunnossapitoasentajaa (sähkö-/automaatioasentaja) vakituiseen työsuhteeseen Vantaan asiakaskohteeseen.

Kunnossapitoasentajana työskentelet teollisuuden asiakaskohteen sähkö-/automaatiokunnossapidossa. Varmistat osana kunnossapitotiimiä asiakkaalle katkottoman tuotantoprosessin ja olet turvaamassa tuotannon sujuvaa arkea. Emme oleta kokeneenkaan tekijän tuntevan uutta työympäristöään ennalta, vaan perehdytämme sinut uuteen tehtävääsi ja huollettavaan laitteistoon.

Toivomme hakijalta:

  • Aiempaa kokemusta teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöistä,
  • sähkö-/automaatioalan koulutusta,
  • kykyä 3-vuorotyöskentelyyn sekä
  • voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja.

Eduksi katsomme:

  • Aiemman kokemuksen muista kuin teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöistä niin sähkön ja automaation kuin mekaanistenkin töiden saralla.

Tehtävään soveltuva henkilö on oma-aloitteinen ja omaa työteliään asenteen. Asiakaskohtaamiset loppuasiakkaan kanssa ovat sinulle luonteva osa työtä ja suhtaudut myös työturvallisuusasioihin niiden vaatimalla vakavuudella.

Tarjoamme sinulle kannustavasti palkatun ja vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittää edelleen ammattitaitoasi. Pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapitotoiminnan kehittämiseen työyhteisössä, jossa myös työn turvallista suorittamista pidetään arvossaan.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja saat Baronalta Perttu Piispalta joko puhelimitse numerosta 050 471 3321 tai sähköpostitse osoitteesta perttu.piispa@barona.fi.