Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Monipalvelutyöntekijä Orivedelle

Työpaikat / Monipalvelutyöntekijä Orivedelle

Monipalvelutyöntekijä Orivedelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Orivesi Hotelli- ja ravintola-ala Oriveden kaupunki

Pysyykö kauhat ja kattilat käsissä? Hallitsetko myös ylläpitosiivouksen? Mahtavaa, taidat olla etsimämme monipalvelutyöntekijä!

Haemme Oriveden alueelle monitaitoista työntekijää. Monipalvelutyöntekijän työpäivä koostuu sekä keittiön tehtävistä että siivouksesta. Työtä on tarjolla pääosin kouluilla ja päiväkodeilla. Työaika sijoittuu arkiaamuihin ja -päiviin.

Monipalvelutyöntekijän työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työpäivä koostuu tavallisesti keittiön avustavista työtehtävistä. Ruoka tulee usein kohteeseen valmiina, jolloin tehtäviin kuuluu ruuan lämmitys/energialisukkeen valmistus. Työpäivään sisältyy myös siivous- ja tiskitehtäviä.

Hakemamme työntekijä on joustava ja tehokas multitaskaaja - eli hallitsee monipuoliset työtehtävät. Keikkaluontoisessa työssä voit sovittaa työn arkeesi jouhevasti. Voit siis valita, milloin teet töitä. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen. Pääset tutustumaan myös erilaisiin työympäristöihin.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.