Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

KESÄTYÖ - Palveluneuvojia Omistajapalveluihin, Pääkaupunkiseutu, HOK-Elanto

Työpaikat / KESÄTYÖ - Palveluneuvojia Omistajapalveluihin, Pääkaupunkiseutu, HOK-Elanto

KESÄTYÖ - Palveluneuvojia Omistajapalveluihin, Pääkaupunkiseutu, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 07.03.2021

Helsinki Espoo Vantaa Hyvinkää Kerava Järvenpää Asiakaspalvelu/palvelu Pankki/rahoitus/vakuutus HOK-Elanto / AOP Liiketoiminta

Haemme kesäksi palveluneuvojia omistajapalveluihin.

Pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla sijaitsevat Omistajapalvelupisteemme toimivat osuuskauppamme asiakaspalvelupisteinä sekä S-Pankin asiamiehinä. Pisteemme sijaitsevat 12 Prisman sekä Sokos Helsingin yhteydessä. Palvelemme arkisin pääkaupunkiseudulla klo 9-20 ja Keski-Uudellamaalla klo 9-19 sekä koko ketjussa lauantaisin klo 10-18.

Haemme nyt joukkoomme kesäkaudeksi 2021 osa-aikaisia palveluneuvojia määräaikaisiin työsuhteisiin. Kesätyöt alkavat huhti-/toukokuussa ja kestävät elo-/syyskuuhun. Kesätyöt alkavat kattavalla perehdytyksellä huhti-/toukokuussa.

Palveluneuvojana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät niin asiakasomistaja-asioiden kuin S-Pankin tuotteiden ja palveluiden parissa. Tehtävänäsi on kartoittaa ja mahdollistaa asiakkaille parhaimmat mahdolliset hyödyt tuotteistamme ja palveluistamme.

Tutustu Omistajapalvelun työpäivään tästä

Etsimme joukkoomme iloisia, aktiivisia sekä tavoitteellisia tiimipelaajia, jotka positiivisella asenteellaan huolehtivat asiakkaistaan ja osallistuvat omalla panoksellaan tiimin tuloksen tekemiseen.

Jos olet myynninnälkäinen, rohkea sekä asiakaspalvelija isolla Aa:lla, kannattaa laittaa hakemusta tulemaan. Joukossamme sinulla on mahdollisuus syventää ja kehittää osaamistasi asiakasomistaja- sekä pankkiasioiden parissa.

Saat myös käyttöösi HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat edut. Huomioithan, että yksikkömme tekevät paljon yhteistyötä keskenään, joten sinulla tulee olla halua ja mahdollisuus työskennellä koko toimialueellamme.

Odotamme Sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta asiakkaita kohtaan
  • Halua ja kykyä kehittyä aktiivisessa myyntityössä
  • Tarkkuutta ja hyviä tietoteknisiä taitoja
  • Joustavuutta ja mahdollisuutta työskennellä koko toimialueellamme
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Täysi-ikäisyyttä

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannolle. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.