Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

KESÄTYÖ - Asiakaspalvelun moniosaajia ABC pesukaduille, Pääkaupunkiseutu, HOK-Elanto

Työpaikat / KESÄTYÖ - Asiakaspalvelun moniosaajia ABC pesukaduille, Pääkaupunkiseutu, HOK-Elanto

KESÄTYÖ - Asiakaspalvelun moniosaajia ABC pesukaduille, Pääkaupunkiseutu, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 07.03.2021

Espoo Vantaa Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

HOK-Elannon ABC-ketjun liiketoiminta koostuu polttoneste-, lämmitysöljy ja autonpesukaupasta, jonka palvelutarjonta koostuu 32 automaattiasemasta ja 14 autopesupaikasta toimialueellamme. ABC autopesujen palveluverkoston kasvaessa, haemme asiakaspalveluhenkisiä, reippaita ja positiivisia tyyppejä kesätöihin. Työvuorot ajoittuvat aamu- ja iltavuoroihin arkisin sekä viikonloppuisin

Mitä asiakaspalvelu ja laadun varmistaminen pesukadulla tarkoittaa?

Kun näet asiakkaan ajavan pesukadulle, olet häntä vastassa ja ohjaat hänet ajamaan oikeaoppisesti pesulinjastollemme; varmistat siis auton esteettömän kulkemisen koko pesun ajan. Toisinaan neuvot ja autat asiakasta valitsemaan oikean pesun niin, että lopputulos olisi säihkyvän puhdas.

Jotta pesutulos pysyisi halutulla tasolla, on laadun varmistaminen tärkeä osa työtäsi. Kulissien takana seuraat mm. pesukemikaalien riittävyyttä, vedenkierrätysjärjestelmän toimivuutta ja pesulinjaston, sekä siitä koostuvien osien siisteyttä. Tarkistat suuttimien toimivuuden, pesuharjojen siisteyden ja tartut tasaisin väliajoin myös painepesurin varresta kiinni.

Odotamme sinulta toimeliasta, positiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta, sekä kykyä itsenäiseen ja monipuoliseen työskentelyyn osana uutta palvelukonseptia. Meille tärkeää on aito tahto ja rohkeus toiminnan kehittämiseen voimakkaasti kasvavassa verkostossamme HOK-Elannon alueella.

Tutustu työhön ABC Pesukadulla!

Mitä tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

Työsuhteen tiedot:

• Tarjoamme sinulle 20h/vko sopimustunnit, mutta todennäköisesti tarjolla on enemmänkin tunteja.

• Toimipaikkoinamme Pesukadut; Nihtisilta, Kaari ja Porttipuisto. Toivomme hakijoilta mahdollisuutta liikkua joustavasti näiden toimipaikkojen välillä.

• Työ alkaa 15.5.2021 kattavalla perehdytyksellä.

Jos koet, että homma vois olla sulle sopiva, ja sä oisit meidän huikeen ABC-jengin tuleva jäsen, niin älä aikaile vaan laita meille hakemus jo tänään!

Tietoa yrityksestä: HOK-Elanto

Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon ABC-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua, ja paikat täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä.