Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lasiasentaja

Työpaikat / Lasiasentaja

Lasiasentaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Kirkkonummi Porvoo Kerava Rakennusala

Haemme luotettavaa ja ahkeraa lasiasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme ammattitaitoista lasiasentajaa. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa pienlasituotteiden kuten lasikaiteiden, lasiliukuovien, lasitiilien ja muiden vastaavien tuotteiden asennuksesta. Asennuksien lisäksi työnkuvaan kuuluu vaihtelevasti esim. lasitiiliseinien kasaamista valmiiksi lähetystä varten varastollamme sekä muita tuotannossamme tehtäviä töitä. Asennukset ovat pääsääntöisesti Etelä-Suomessa, mutta joskus töitä voi olla ihan koko Suomen alueella. Olethan siis valmis reissutöihin aina silloin tällöin.

Etsimämme henkilö on omatoiminen ja huolellinen osaaja, joka ymmärtää asentamiseen liittyvät asiat ja osaa ratkoa mahdolliset vastaantulevat ongelmat. Asennukset vaativat usein asennuspaikkojen mittauksen sekä alumiiniprofiilien valmistelun, joka kysyy erityistä tarkkuutta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa (englannin osaaminen on plussaa). Lisäksi edellytämme vähintään B-ajokorttia.

Työt alkavat heti oikean tekijän löydyttyä. Jos haluat meille töihin, toimi nopeasti. Työt aloitetaan 6 kk koeajalla Barona Rakennuksen kautta. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan meille vakituiseen työsuhteeseen. Baronan Miska Kulju käsittelee hakemukset ja järjestää haastattelut jatkoon valituille. Lähetä hakemuksesi linkistä tai sähköpostilla osoitteeseen miska.kulju@barona.fi. Lisätietoja tästä paikasta voit kysellä Miskalta, 050-3038830.