Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Anturien kokoonpanija / elektroniikka-asentaja iltavuoroon

Työpaikat / Anturien kokoonpanija / elektroniikka-asentaja iltavuoroon

Anturien kokoonpanija / elektroniikka-asentaja iltavuoroon

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Nurmijärvi Helsinki Espoo Teollisuus/tuotanto

Haemme nyt kansainvälisesti tunnetulle asiakasyrityksellemme elektroniikka-asentajaa anturien kokoonpanoon.

Työskentelet ympäristöä mittaavien antureiden kokoonpanon parissa jatkuvassa iltavuorossa itsenäisessä työtehtävässä. Pääasiallisina tehtävinäsi ovat erilaiset antureiden pikkutarkat kokoonpanotehtävät.

Asiakasyrityksemme modernit tuotantotilat sijaitsevat Länsi-Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työnkuva soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elektroniikka-asentajan perustutkinnon suorittaneelle henkilölle. Koulutusta ei kuitenkaan vaadita, hyvän asenteen omaavan henkilön on mahdollista oppia tehtävät 2-viikon perehdytyksen aikana. Perehdytys tapahtuu päivävuorossa ja jatkuvassa iltavuorossa työpäiväsi ovat klo: 14:00-22:00. Työsuhde on määräaikainen, alustavasti kestoltaan huhti- tai toukokuun loppuun.

Toivomme henkilöitä intoa ja halua oppia uutta, sekä kärsivällisyyttä tarkkuutta vaativaan tuotantotyöhön ja halua tehdä töitä itsenäisesti. Tarjoamme työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa, kansainvälisessä yrityksessä, joka on oman alansa erityisosaaja, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita rohkeasti hakemus barona.fi, teemme valintoja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Anneli Mäki, puh. 044 491 4213 anneli.maki@barona.fi