Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

ALAJÄRVELLÄ TÖITÄ TEKIJÖILLE!

Työpaikat / ALAJÄRVELLÄ TÖITÄ TEKIJÖILLE!

ALAJÄRVELLÄ TÖITÄ TEKIJÖILLE!

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Alajärvi Teollisuus/tuotanto Den Finland Oy

LAATUA. OSAAMISTA. PERINNETTÄ. DEN Finlandin Finnlamelli rekrytoi tuotantotyöntekijöitä hirsiteollisuuden tehtäviin Alajärvelle. Hae NYT!

Haluatko osaksi hienoa tarinaa? Liity joukkoomme!

Finnlamellilla pääset osaksi tekijäjoukkoa ja vahvojen brändien tarinaa, jota on halki vuosien leimannut yrittäjien näkemyksellisyys, markkinoita muuttava innovatiivisuus ja ennakkoluuloton uuden teknologian hyödyntäminen.

Tällä hetkellä etsimme joukkoomme Finnlamellille tekeviä käsiä ja reippaita mieliä. Meille sopivat niin rakennusalan kuin teollisuuden ammattilaiset, tai uransa alkutaipaleella olevat motivoituneet ja työhönsä sitoutuvat tekijät. Meillä tehdään töitä jämptillä asenteella ja ollaan ylpeitä omasta tekemisestä, emmekä arastele tarttua toimeen.

Haemme tekijöitä erilaisiin rooleihiin. Taustasi ja osaamisesi perusteella työtehtäviisi voivat kuulua erilaiset hirsiteollisuuden työtehtävät, kuten CNC-koneiden ajaminen, sormijatkosliitosten tekeminen, elementtien valmistus ja puutavaran pakkaaminen.

Aikaisempi kokemus teollisuuden tai rakennusalan työtehtävistä antavat sinulle hyvän pohjan. Myös puu- ja rakennusalan koulutus antavat hieman löylyä onnistumiselle. Kokemusta ja koulutusta enemmän meitä kuitenkin kiinnostaa asenne ja motivaatio, sillä kuuraketteja emme rakenna ja tehtäviin perehdytämme kyllä.

Jotta pysyt vauhdissa mukana, toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Maratoneja ei tarvitse juosta, mutta liikkeessä pitää pysyä.

Töitä me tehdään kahdessa vuorossa, joten kirjaathan kalenteriisi valmiuden myös vuorotyöhön. Työvuorot sijoittuvat kuitenkin arkipäiville. Kesällä tehdas on kiinni 2-3 viikkoa, jonka aikana on mahdollisuus hengähtää.

Jos hyvää työpaikkaa etsit, tässä on sinulla sellainen

Tarjoamme sinulle hyvän ja kannustavan työilmapiirin. Meillä opitaan, nauretaan ja tehdään kovasti töitä. Työskennella saa alan rautaisten ammattilaisten kanssa.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää pisimmillään maaliskuulta syyskuulle saakka. Osalla työntekijöistä on mahdollisuus jatkaa työsuhteessa vielä syksyllä. Palkkaa me maksetaan työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Teollisuustie 18, 62900 Alajärvi