Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Supply Chain Planning Manager

Työpaikat / Supply Chain Planning Manager

Supply Chain Planning Manager

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne Staples Finland Oy

Oletko etsimämme kokonaisuuksia hahmottava Supply Chain Planning Manager? Kiinnostaako sinua päästä johtamaan varastontäydennystiimiä ja kehittämään siihen liittyviä prosesseja?

Asiakkaamme Staples Finland hakee kauttamme vakituiseen työsuhteeseen esihenkilötaitoista Supply Chain Planning Manageria. Pääasialliset vastuut tässä roolissa ovat:

• Täydennyssuunnittelutiimin esihenkilönä toimiminen

• Kokonaisvastuu varastonkierto- ja saatavuustavoitteiden saavuttamisesta

• Toimitusketjun toimivuuden ja täydentämisen kannalta olennaisten prosessien (esim. S&OP) hallinta ja kehittäminen

• Yhteydenpito eri sidosryhmien välillä

Etsimme paikkaan analyyttistä henkilöä, jolla on vahvaa projektiosaamista sekä halua ja kykyä kehittää asioita ja luoda uutta. Sinulla on useamman vuoden tausta toimitusketjusta ja tehtävään soveltuva korkeakoulutus. Tärkeä osa työtäsi on luotsata hyvällä yhteishengellä varustettua kuuden henkilön tiimiä, joten sinulta löytyy myös näyttöjä valmentavasta esihenkilötyöstä. Tehtävässä pärjääminen edellyttää timanttista Office-ohjelmien hallintaa ja erityisesti Excelin tunnet kuin omat taskusi. Sosiaalisten taitojesi lisäksi työssä onnistuaksesi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Staplesilla pääset mukaan työyhteisöön, jossa jokaisen ääni pääsee kuuluviin. Yrityksen kulttuuria kuvaavat avoimuus, rentous ja ennen kaikkea kyky oppia uutta sekä muutoksessa mukana pysyminen. Staplesilta saat erinomaiset työsuhde-edut ja työtäsi saat tehdä vaihtelevasti siellä missä se parhaiten sinulta sujuu. Kotikonttorisi tullaan varustamaan ergonomiseksi, mutta moderni toimisto loistavan kahvin kera houkuttelee sinua myös varmasti. Fiilistele ja lue lisää osoitteessa staples.fi.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valimotie 21, 00380 Helsinki, 00380 Helsinki