Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Supply Chain Planner

Työpaikat / Supply Chain Planner

Supply Chain Planner

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne Staples Finland Oy

Oletko etsimämme Supply Chain Planner? Kiinnostaako sinua päästä vastaamaan varaston täydentämisestä ja saatavuudesta omien tuoteryhmien osalta sekä tekemään töitä rennossa ja aikaansaavassa työporukassa, jossa sinuun luotetaan?

Asiakkaamme Staples Finland hakee kauttamme huolellista ja oma-aloitteellista Supply Chain Planneria vakituiseen työsuhteeseen. Käytännön työpäivääsi kuuluvat muun muassa:

• Ostotilausten lähettäminen tavarantoimittajille

• Mahdollisten saatavuusongelmien havaitseminen ja niihin reagoiminen

• Täydentämisen kannalta olennaisen tiedon, kuten esim. myyntiennusteiden ylläpitäminen järjestelmissä

• Yhteydenpito ulkoisiin ja sisäisiin sidosryhmiin, kuten toimittajiin, myyntiin ja asiakaspalveluun

• Tavaraostolaskujen tarkastaminen

Etsimme tehtävään suomen ja englannin kielen taitoista henkilöä, jolla on näkemystä ja kokemusta varaston täydentämisestä. Olet tarkka, priorisointikykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja pidät sujuvasti useita lankoja käsissäsi. Tulet toimeen mukavien tiimikavereidesi lisäksi Office-ohjelmien kanssa ja erityisesti Excel on sinulle tuttu työkalu. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja iso plussa olisi, jos sinulta löytyisi kokemusta sesonkisten tuoteryhmien hallinnasta monivarastoympäristössä.

Staplesin visio on olla parhaiden työympäristöjen tekijä. Tulosta saavutetaan yhteistyöllä ja omistautumisella, asiakkaista huolta pitäen. Yrityksen kulttuuria kuvaavat avoimuus, rentous ja ennen kaikkea kyky oppia uutta sekä muutoksessa mukana pysyminen. Staplesilta saat erinomaiset työsuhde-edut ja työtäsi saat tehdä vaihtelevasti siellä missä se parhaiten sinulta sujuu. Kotikonttorisi tullaan varustamaan ergonomiseksi, mutta moderni toimisto loistavan kahvin kera houkuttelee sinua myös varmasti. Fiilistele ja lue lisää osoitteessa staples.fi.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valimotie 21, 00380 Helsinki, 00380 Helsinki