Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tarjoilija Muikkuravintola Sampo, Kuopio

Työpaikat / Tarjoilija Muikkuravintola Sampo, Kuopio

Tarjoilija Muikkuravintola Sampo, Kuopio

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kuopio Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Oletko reipas, vastuuntuntoinen ja palvelualtis, joka ”ossoo tai haluee oppia tarjoilemmaan ja myymään eritoten muikkua”? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme! Haemme nyt Kuopion perinteikkääseen Muikkuravintola Sampoon TARJOILIJAA kesäkaudelle 2021!

Mitä pääset meillä tekemään?

Tarjoilijana työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki salipuolen tehtävät. Työn painopiste on á la carte annosten tarjoilussa. ”Jos maltat vilikasta ruokalistoo, niin ehken jo huomoottii, myö pelataan varman piälle eli luotetaan hyvin pitkälti muikkuun.”

Ravintolamme on auki seitsemänä päivänä viikossa, lounasajasta myöhäisiltaan, ja töitä tehdään kahdessa vuorossa näiden aikojen mukaisesti. Toivomme, että voisit aloittaa työhön tutustumisen mahdollisesti jo kevään aikana työvuorojen merkeissä. Töitä on tarjolla kevvään aikana keikkaluontoisesti toiveidesi mukkaan, ja kesällä sitten takkaamme sinulle työtunnit, noin 80h/3vk. Töitä suat muutenkin tehdä pidempiaikaisesti, sillä tapanamme on pyytää parhaita tekijöitä jatkamaan!

Menestyksen avaimet

Työntekijänä vaadimme sinulta ennen kaikkea aitoa intohimoa alaa kohtaan ja kyltymätöntä halua oppia siitä lisää. Sinulla on reipas ote työn tekemiseen ja toimit hyvin niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, joilta löytyy alan koulutus ja mielellään myös jo jonkin verran työkokemusta tarjoilijan tehtävistä. Palkkaamme kuitenkin mielellämme myös innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella varusteltuja alan opiskelijoita. Jos asiakkaalla alkaa ”näläkä juileksimmaan, ossaat tehä asiakkaan tyytyväeseksi.”

Kiinnostuitko?

Barona toimii yhteystyökumppanina rekrytoinnissa. Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi vaan toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.