Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Ruokapalveluvastaava koulujen ja päiväkotien keittiöihin, Porvoon Tilapalvelut

Työpaikat / Ruokapalveluvastaava koulujen ja päiväkotien keittiöihin, Porvoon Tilapalvelut

Ruokapalveluvastaava koulujen ja päiväkotien keittiöihin, Porvoon Tilapalvelut

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Porvoo Sipoo Mäntsälä Kerava Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Porvoon Kaupunki

Etsimme osaavia ja ammattitaitoisia ruokapalvelun palveluvastaavia keikkatöihin Porvoon Tilapalveluille.

Etsimme nyt Porvoon Tilapalveluille palveluvastaavia eripituisiin sijaisuuksiin. Tehtävässä vastaat itsenäisesti koulun, päiväkodin tai sote-kohteen palvelukeittiön toiminnasta, jolloin tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • kohteen mukaan eri aterioiden valmistus ja esillepano
  • yhteistyö kohteen henkilöstön kanssa
  • astiahuolto sekä muut siivoustehtävät
  • omavalvonnasta huolehtiminen
  • ateriatilausten- ja muiden raaka-aineiden tilaaminen

Haemme työhön kokeneita ruokapalvelun ammattilaisia, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Edellytämme tehtävään soveltuvaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä alan koulutusta, hyvää suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Lisäksi toivomme, että olet motivoitunut, palveluhenkinen, osaat organisoida itsenäisesti omaa työtäsi ja otat alan ammattilaisena monipuolisetkin työprosessit haltuun. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vastuusta ja vaihtelusta. Viihdyt keittiössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat yhden päivän keikoista useamman viikon sijaisuuksiin. Työvuorot ovat pääosin arkiaamuvuoroja klo 7:00-15:09, mutta tietyissä kohteissa työajat sijoittuvat ma-su klo 7–18 välille. Tulet työllistymään Baronalle, mutta työskentelysi tapahtuu Porvoon Tilapalveluiden kohteissa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja joustavan päivätyön, jossa pääset itse valitsemaan työvuorosi, kokemustasi vastaavan palkan KVTESin mukaan sekä näköalapaikan Baronan muihinkin työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Laita hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Tehtävään valitun henkilön tulee ennen työsuhteen alkamista esittää todistus negatiivisesta salmonellanäytteestä.