Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Visuaalinen tarkastaja

Työpaikat / Visuaalinen tarkastaja

Visuaalinen tarkastaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Teollisuus/tuotanto Orion Oyj

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa visuaalista tarkastajaa Orion Oyj:lle tarkkuutta vaativiin tehtäviin päivävuoroon määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Injektio-osastolla valmistetaan ja täytetään steriilejä valmisteita pulloihin ja ampulleihin, jotka visuaalisessa tarkastuksessa tarkastetaan käsin sekä puoliautomaattisella- ja automaattisella tarkastuslaitteella. Työskentelet kirjallisten ohjeiden ja lääketeollisuuden hyvien tuotantotapojen (GMP) mukaisesti. Tehtäviin liittyy dokumentointia.

Visuaalisessa tarkastuksessa työskennellään pienessä tiimissä yhdessä vuorossa. Visuaalisen tarkastajan työhön sisältyy tarkastusprosessiin kuuluvien vaiheiden tekeminen, laitteiden asennukset, puhdistukset, puhtaudentarkastukset ja dokumentoiminen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, valmius mahdolliseen 2-vuorotyöhön TES:n mukaisesti. Töiden arvioitu alkaminen on vuoden 2021 alussa ja töitä on tarjolla vuoden 2021 loppuun saakka. Työsuhde solmitaan suoraan Orion Oyj:n kanssa.

Odotamme sinulta kiinnostusta tuotantotyöhön sekä valmiutta ja uskallusta tarttua myös teknisiin töihin. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen sekä luonteeltasi tarkka ja huolellinen. Saat työhösi hyvän koulutuksen ja käytännön opastuksen. Tehtävä vaatii hyväksytyn kontrasti- ja värinäöntarkastuksen, joka tehdään Orionin työterveyshuollossa. Tehtävän palkkaus on muovi- ja kemiantuoteteollisuuden TES:n mukainen.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua. Lisätietoja tehtävästä saat Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi.

Orionintie 1, 02101 Espoo