Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tekstiilihuoltaja palvelukeskukseen Espooseen

Työpaikat / Tekstiilihuoltaja palvelukeskukseen Espooseen

Tekstiilihuoltaja palvelukeskukseen Espooseen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Vantaa Helsinki Teollisuus/tuotanto Lindström Oy

Etsitkö keikkatyötä kenties opiskelujesi oheen tai muuten elämäntilanteeseesi sopien? Etsimme Lindströmille Espoon Koskeloon tekstiilihuoltajia keikkatyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tekstiilinhuoltajana työhösi mattopesulassa kuuluvat muun muassa puhtaiden mattojen viimeistely ja pakkaus. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne, hyvä fyysinen kunto ja halu oppia uutta. Työtyytyväisyyteen vahvasti panostavassa yrityksessä sinun on mukava tehdä keikkavuorosi ja työt sujuvat kivan työporukan kanssa kuin itsestään! Työtehtäviisi saat työpaikkakohtaisesti perehdytyksen.

Keikkatyöntekijänä sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja tai kieltäytyä vuorosta kohteliaasti. Tarjolla on vuoroja ma-la ja vuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Ajoittain mahdollisuus on myös yötyöhön. Tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka!

Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja erittäin hyvää fyysistä kuntoa. Palvelukeskustyö ei sovi allergikoille.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti. Haastattelut ja valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä Baronalle.