Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähihoitaja turva-auttajaksi AddSecurelle

Työpaikat / Lähihoitaja turva-auttajaksi AddSecurelle

Lähihoitaja turva-auttajaksi AddSecurelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Vantaa Espoo Terveydenhuolto/sosiaaliala AddSecure Smart Care Oy

AddSecuren Smart Care -hälytyskeskus on ikäihmisiä ja erityisryhmiin kuuluvia henkilöitä palveleva keskus, joka tarjoaa apua ympäri vuorokauden. Smart Care -ratkaisut täydentävät, mutta eivät korvaa sairaanhoitopalveluita. Smart Care -turvapuhelinkäyttäjä tekee hälytyksen turvapuhelimella ja hän saa välittömän yhteyden koulutettuun hälytyskeskuspäivystäjään. Päivystäjä arvioi tilanteen ja hälyttää paikalle tarvittavan avun ja tuen. Jos käyttäjä tarvitsee kiireetöntä apua, päivystäjä lähettää Turva-auttajan asiakkaan luokse. Yleisimpiä auttamiskäyntejä ovat asiakkaan avustaminen ylös lattialta, avustaminen siirtymisissä sekä voinnintarkistus käyntien yhteydessä.

Asiakkaamme AddSecure hakee nyt täydennystä Turva-auttajien tiimiin perhevapaan sijaisuuteen. Työt alkavat perehdytyksellä sopimuksen mukaan ja työsopimus tehdään 31.12.2021 asti. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaali- ja terveyspalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus pohjautuu G20 palkkaluokkaan. Hälytyskeskus sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä.

Turva-auttajalla tulee olla suoritettuna hoitoalan perusopinnot sekä ajokortti. Sujuva suomen kielen taito on myös ehdoton edellytys ja ruotsin kielen taidosta on suurta etua asiakkaita palveltaessa.

Työtä tehdään n. 45 henkilön työyhteisössä sekä kolmessa vuorossa. Työvuorot ovat pääsääntöisesti pitkiä perättäisiä päiviä, jonka jälkeen saa nauttia vastavuoroisesti pitkästä vapaasta. AddSecurella työntekijät saavat itse vaikuttaa työvuoroihinsa ja tätä kautta omaan jaksamiseen.

AddSecure huolehtii henkilöstöstään ja tarjoaa työntekijöilleen laajat työsuhde-edut. Näitä ovat mm. lounas-, virike-, työmatka- ja liikuntaedut. Lisäksi toimistolla on tarjolla työnantajan tarjoamat hedelmät ja pikku purtavat.

Turva-auttaja tuo monelle käyttäjälleen turvaa ja huolenpitoa vuoden jokaisena päivänä. Tässä tehtävässä korostuu työn merkityksellisyys, ihmisläheisyys ja aidon auttamisen halu.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Liitä hakemuksen liitteeksi kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi.