Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Asiantuntijamyyjäksi Elisalle Tampereelle

Työpaikat / Asiantuntijamyyjäksi Elisalle Tampereelle

Asiantuntijamyyjäksi Elisalle Tampereelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tampere Nokia Kangasala Ylöjärvi Lempäälä Orivesi Myyntitehtävät Toimistotyö Elisa Oyj- Yritysasiakkaat Telesales TRE

Tiivistyykö tähän videoon se, mitä haluat tehdä: https://www.youtube.com/watch?v=p8xSLuoh66A&t=? Onnittelut, saatoit juuri löytää tulevan työpaikkasi!

Elisan yritysmyyntiyksikkömme on keskittynyt kehittämään yritysten liiketoimintaa ja etsimme tiimiimme uusia, tulevaisuuden yritysmyynnin asiantuntijoita mahdollistamaan tämän. Se voit olla juuri sinä, koska työhön saat kattavan ja pitkän perehdytyksen työsuhteen alusta alkaen. Sinun ei tarvitse olla siis vielä valmis yritysmyynnin ammattilainen, voit olla myös alanvaihtaja tai vasta työelämään siirtyvä tulevaisuuden kyky. Uskomme, että myynnissä tärkeintä on asiakkaaseen tutustuminen, asiakkaasta välittäminen ja oma halu onnistua. Oletko samaa mieltä?

Yritysmyyjänä pääset tutustumaan Elisan laajaan tuote- ja palvelutarjontaan, jonka avulla autat yrityksiä heidän liiketoimintojensa kehittämisessä. Kontaktoit sekä uusia että nykyasiakkaita, jotka koostuvat 1-19 henkilöä työllistävistä suomalaisista yrityksistä. Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset nauttimaan mahtavasta työilmapiiristä, onnistumisen fiiliksestä ja mainioista kollegoista, työskentelemään ratkaisumyynnin parissa sekä kehittymään myyntityön ammattilaiseksi. Kaiken hyvän lisäksi tässä työssä pääset tienaamaan mukavasti!

Mitä me siis tarjoamme:

  • Kattavan kehityspolun: työt alkavat palkallisella ja pitkäjänteisellä perehdytysjaksolla, jonka jälkeen sinua sparraillaan valmentavalla esimiestyöllä pitkin työuraasi. Sinulla on myös huippukollegat jatkuvasti tukenasi! Kun olet edennyt uusista asiakkaista nykyasiakkaisiin, voit edetä vielä yritysten vastuuhenkilöksi, joka suunnittelee oman myyntitavoitteensa toteutumisen

  • Mahdollisuuden tehdä työtä omalla persoonalla ja asenteella sekä kehittyä myyntityön ammattilaiseksi!

  • Arkipäiviin sijoittuvan työn moderneissa, juuri valmistuneissa toimistotiloissa, aivan Tampereen Ratinan kauppakeskuksen vieressä. Näissä tiloissa on ergonomia ja viihtyvyys huomioitu!

  • Mahdollisuuden etätyöskentelyyn työsuhteen edetessä.

  • Motivoivan palkkauksen: takuupohjapalkan lisäksi pääset tienaamaan kannusteita ja lasketun keskiarvon mukaan uudet myyjät ovat tienanneet keskimäärin 16€/h. Päästyäsi vauhtiin, voit tienata jopa 2500-3000 € kuukaudessa, joten onnistumisista todellakin palkitaan!

  • Loistavat etenemismahdollisuudet Elisalla, joka on valittu useasti Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon mm. Great Place to Work -tutkimuksessa.

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja tehtävään valitusta teetetään henkilöturvallisuusselvitys, luottotietotarkastus sekä huumetestaus, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiseen. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Seuraava myyntiryhmä aloittaa 16.2.2021, joten jos kiinnostuit paikasta, laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla! Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen.