Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Riskinhallinnan kehittäjä Kokkolan Energia Oy:lle

Työpaikat / Riskinhallinnan kehittäjä Kokkolan Energia Oy:lle

Riskinhallinnan kehittäjä Kokkolan Energia Oy:lle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kokkola Teollisuus/tuotanto Kokkolan Energia Oy

Sinun osaamistasi Tarvitaan! Tule kesätöihin riskinhallinnan kehittämisen pariin Kokkolan Energia Oy:n liiketoimintojen pariin.

Haemme osaavaa kesätyöntekijää Kokkolan Energia -yhtiöiden sähkömarkkinoiden riskinhallinnan kehitystehtäviin. Tehtävät painottuvat sähköliiketoiminnan, tuotannon ja omaisuudenhallinnan kokonaisuuksiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän energia-alalla. Perehdytämme sinut tehtävään ja Kokkolan Energian kokenut johto ja osaavat asiantuntijat ovat tukenasi.

Tehtävä sisältää mm sähkökaupan ja tuotannon kate- ja riskianalyysejä, sekä näihin liittyvien prosessien arviointia ja dokumentointia. Työtehtävät tarkentuvat sen mukaan kun tunnistamme valitun henkilön tarkemman osaamisen ja vahvuudet.

Valinnassa painotetaan sopivaa koulutustaustaa. Olet esimerkiksi tehtävään soveltuvan alan korkeakouluopiskelija. (KTM tai DI) Työ edellyttää hyvää matemaattista osaamista sekä tietojen soveltamiseen ja analysointiin vaadittavia taitoja. Työssäsi raportoit toimitusjohtajalle ja tuotantojohtajalle.

Tehtävä täytetään sopivan henkilöin löydyttyä. Tehtävän suunniteltu aloitus on sovittavissa touko-kesäkuun taitteeseen ja työn kesto on 31.8.2021 saakka.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tapani Pura numerosta 050 506 5280 tai sähköpostilla osoitteesta tapani.pura@barona.fi

Varastotie 3, 67100 Kokkola