Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

eCommerce Specialist

Työpaikat / eCommerce Specialist

eCommerce Specialist

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Markkinointi/mainonta Media/viestintä Toimistotyö St1 Oy

Tarjoamme näköalapaikan modernissa ja kehittyvässä suomalaisessa energiayhtiössä. St1:llä on vahva jalansija tulevaisuuden energiaratkaisuissa, eikä menestys ole koskaan vain yhden tekemää. Tule työskentelemään näköalapaikalle myynnin ja markkinoinnin tekijöiden pariin!

Tehtävä lyhyesti

Keskeisiin työtehtäviisi kuuluvat asemaverkoston digitaalisen mediamyyntikanavan rakentaminen, hallinta sekä kehittäminen. Luot ja optimoit digitaalisia asiakaspolkuja, tukien sillä asemaverkoston liiketoimintaa. Seuraat myös aktiivisesti myyntiä ja saavutat sinulle asetetut tavoitteet. Tämän lisäksi pidät kumppaniverkostosta huolta sekä olet mukana markkinoinnin automaation kehittämisessä ja tekemisessä.

Tehtävässä vastaat:

  • St1:n asemaverkoston mediatilan myynnistä, optimoinnista ja kehittämisestä
  • Digitaalisen myyntibudjetin laatimisesta ja seurannasta oman vastuualueesi osalta
  • Uusien digitaalisten myyntikanavien kartoittamisesta ja nykyisten aktiivisesta seurannasta
  • Verkkokauppojen kampanjoiden toteutuksista, sivustojen optimoinnista sekä kampanjoiden analysoinnista yhdessä tiimin kanssa.

Mitä odotamme

Tässä roolissa menestyy digitaalisen myynnin ammattilainen, jolla on jo näyttöä digitaalisen myynnin kasvattamisesta. Kasvu ja muutos ohjaavat työskentelyäsi ja sinulla on luontaista kaupan nälkää. Olet nopea ja ratkaisukeskeinen ja seuraat toimintaympäristön muutoksia. Kaiken toiminnan keskiössä sinulla on aina kuitenkin asiakas. Navigoit alati muuttuvassa dynaamisessa asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä, etkä liialti ihastu omiin suunnitelmiisi, vaan uskallat altistaa niitä tiimille ja otat ideoita vastaan. Et pelkää epäonnistumisia, vaan positiivisen kautta näet ne tilaisuutena oppia.

Työskentelytavoiltasi olet toimeen tarttuva, utelias, heittäytymiskykyinen sekä energinen tekijä. Olet lahjakas ja rohkea verkostoituja ja huolehdit ajantasaisesta viestinnästä sidosryhmiesi kanssa. Sinulla on erinomainen paineensietokyky etkä säikähdä, jos joudut välillä valokeilaan. Olet nopea omaksumaan tietoa ja haluat myös jakaa tietoa muille. Olet myös kehitysorientoitunut ja sinulla on intoa sekä motivaatiota rakentaa uutta.

Näitä taitoja ja ominaisuuksia edellytämme sinulta:

  • Erinomaisia projektinhallintataitoja
  • Vähintään viiden vuoden kokemusta digitaalisen myynnin puolelta. Eduksi katsomme, jos sinulla on kaupallista- tai retail-taustaa
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hakukoneoptimoinnin, Google analytiikan ja konversio-optimoinnin osaamista
  • Seuraavien työkalujen hallintaa: Microsoft Office, Teams, Slack, Drupal ja Magento
  • Eduksi seuraavien työkalujen osaaminen: Power BI, Marketing Cloud, Salesforce ja Jira

Tarjoamme sinulle ja monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä yrittäjähenkisessä ja oma-aloitteisessa työyhteisössä. Hyvän työyhteisön lisäksi työssä pääsee tekemään töitä jo luodun ammattimaisen verkostojen sekä kauppiaiden kanssa. Tässä työssä pääsee kehittymään sekä kehittämään asioita monipuolisten työtehtävien parissa. Työntekijöistä pidetään huolta ja työntekijöille tarjotaan kattavat henkilöstöedut. Työpaikka sijaitsee Helsingin Kauppakeskus Triplassa, moderneissa työtiloissa. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Hae tehtävään

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa. Mikäli olet etsimämme eCommerce Specialist, laita meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. Tulemme edistämään hakua jo haun ollessa käynnissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Lonka, puh. 050 534 7909 tai tiina.lonka@barona.fi. Soittoaika 26.1. ja to 28.1. klo 14–15 välisenä aikana. Jätäthän hakemuksesi 5.2. mennessä.