Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

ICT-Palvelukoordinaattori InfoCare Oy:lle

Työpaikat / ICT-Palvelukoordinaattori InfoCare Oy:lle

ICT-Palvelukoordinaattori InfoCare Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa IT/tietoliikenne Infocare Oy

Haluaisitko päästä yhteisöön, jossa sinua on vastassa ihmiset, jotka tekevät töitä sydämellään? Oletko valmis käärimään hihasi ja paiskimaan töitä, huumoria unohtamatta? Mikäli motivoidut kehittämisestä, esimerkillä johtamisesta ja haluat olla suunnannäyttäjänä tiimillesi, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme InfoCare Oy:lle teknisesti osaavaa ja ratkaisukeskeistä ICT-Palvelukoordinaattoria vastamaan ICT-palveluiden toimivuudesta ja kehityksestä. Tulet työskentelemään mielenkiintoisessa yritysympäristössä InfoCaren kasvavassa asiakasyrityksessä Helsingin seudulla.

Tehtäviisi kuuluu teknisten tukitehtävien lisäksi mm. oman tiimin johtaminen, toiminnan suunnittelu ja kehittäminen sekä yhteistoiminta yksiköiden välillä. Palvelukoordinaattorin työ edellyttää järjestelmällistä työnotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja niin suomen kuin englannin kielellä. Tiimityöskentelyn ohella toivomme sinulta myös oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua saattaa asiat loppuun saakka.

Työ sopii sinulle, jos olet itseohjautuva työntekijä ja osaat organisoida omaa työarkeasi, mutta nautit myös esimiestehtävien hoitamisesta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta IT tuen tehtävistä. Teknistä osaamista omaat esimerkiksi Microsoft O365 palveluiden hallinnasta, pilviympäristöistä ja niiden hyödyntämisestä, infrapalveluista ja työasemien hallinnasta sekä integraatioratkaisuista. Lisäksi katsomme myös eduksi aikaisemman työkokemuksen kehitysprojektien läpiviennistä sekä liiketoimintaa tukevien ratkaisuiden suunnittelusta.

Työ tapahtuu viihtyisissä toimitiloissa Helsingissä. Etsimme tekijää 2 kk määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa on optio jatkosta. Kyseessä on kokopäiväinen (37,5 h/vko) työsuhde. Työaika sijoittuu toimistoaikojen puitteisiin. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK, DI tai muu vastaava)
 • Windows-käyttöjärjestelmien ja O365 ympäristön hyvää hallintaa
 • Ymmärrystä mobiililaitteista ja niiden hallinnasta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen) sekä viestintätaitoja
 • Tavoitteellisuutta, aktiivisuutta ja liiketoimintalähtöistä palveluasennetta
 • Itseohjautuvaa työotetta ja kykyä johtaa palvelutiimiä
 • Intoa ratkoa teknisiä haasteita sekä motivaatiota kehittää omaa ja tiimin osaamista

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
 • Aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
 • Mahdollisuuden kartuttaa kokemusta esimiestehtävistä
 • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Kiinnostuitko?

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Käy lukemassa InfoCarella työskentelystä lisää tästä: https://insights.barona.fi/infocarelle

Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua.