Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Koneenasentaja Joensuuhun

Työpaikat / Koneenasentaja Joensuuhun

Koneenasentaja Joensuuhun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Joensuu Teollisuus/tuotanto

Koneenasentajat HOI! Nyt on tilaisuus työllistyä vauhdilla kasvavaan yritykseen vakituisesti!

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun KONEENASENTAJAA. Työt alkavat kauttamme määräaikaisena työsuhteena, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituisesti. Asiakasyritys on ottanut paikkansa oman alansa edelläkävijänä, joten tätä kautta pääset olemaan yksi suunnannäyttäjistä!

Työtehtävä: Koneenasentajana pääset valmistamaan, asentamaan ja huoltamaan merkittäviä tuotantolaitteistoja. Asennus- ja huoltotehtävät voivat sijaita ympäri Suomea, joten jos reissutyöt ovat sinulle vaihtelua tuova lisä työnkuvaan, on tämä paikka sopiva juuri sinulle!

Sinulta toivotaan: Aiempaa kokemusta koneenasentajan tehtävistä sekä valmiutta reissutyöhön. Tiimityöskentelytaitoja, mutta vastaavasti oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työotteeseen.

Kauttamme saat: Työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä ja etsinnässä on pitkäaikainen työntekijä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Timo Vainikainen, +358 50 0378580, timo.vainikainen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi