Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Laserleikkaaja Lieksaan

Työpaikat / Laserleikkaaja Lieksaan

Laserleikkaaja Lieksaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lieksa Joensuu Teollisuus/tuotanto

Taipuuko metalli käsissäsi? Haluatko työllistyä nykyaikaiselle levytuotteisiin erikoistuneelle konepajalle?

Haemme asiakkaallemme LIEKSAAN LASERLEIKKAAJAA. Haussa on pitkäaikainen työntekijä, joten hyvällä tyypillä on mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituisesti.

Työtehtävinäsi ovat erilaisten laserleikkauskoneiden operointi. Olet osana ohutlevytuotantoa, joka on erikoistunut myös sopimusvalmistukseen. Käytössäsi on nykyaikainen konekanta sekä viihtyisät työtilat.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulta löytyy perustaitoja ohutlevytuotteiden valmistuksesta sekä kokemusta numeerisesti ohjatuista ohutlevykoneista. Olet tarkka ja oma-aloitteinen sekä  motivoitunut ja oppimishaluinen tekijä, jolla on jo aikaisempaa ammattitaitoa metallialalta. Eduksi katsotaan ohjelmointitaidot.

Kauttamme saat työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta: Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi