Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

QC-laborantti

Työpaikat / QC-laborantti

QC-laborantti

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Teollisuus/tuotanto Tutkimus/kehitys Oy Sherwin-Williams Finland Ab

Haemme vahvan kasvun saattelemana arvostetulle kansainväliselle asiakasyrityksellemme Sherwin-Williamsille uutta QC-laboranttia vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Hakkilassa sijaitsevalle tehtaalle tuotannon laadunvalvontatehtäviin katkeavaan 2-vuorotyöhön.

Työ on maalinäytteiden ottoa ja tarkistusta laboratoriomittakaavassa, näytteiden koestusta eri laitteilla, sävytystä ja muuta yleistä testausta, sekä tulosten kirjausta. Työ on tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativaa työtä, joka vaatii aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Edellytämme sopivaa koulutusta ja katsomme kokemuksen sävytyksestä ja maalialasta eduksi. Tehtävä vaatii tekijältä ymmärrystä ja kokemusta laaduntarkkailusta, tuotetestauksesta laboratoriossa ja ymmärrystä kaavoista, sekä laboratorion mittalaitteiden yleistä hyvää tuntemusta. Odotamme hakijalta korkeaa työmotivaatiota ja oppiskykyä, sekä asennetta työtä kohtaan. Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti ja se vaatii hyvää oma-aloitteellisuutta. Työ sopii erinomaisesti pidempää uraa alalla itselleen etsivälle henkilölle. Työhön perehdytetään suomeksi ja odotamme hakijalta perustasoista englanninkielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti mielenkiintoisesta työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Malmarintie 20 olevassa Sherwin-Williamsin (ent. Valspar Finland) tehtaalla.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit työstä, niin haethan paikkaa heti, koska se täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai puhelimitse 043 824 4449.