Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kuorma-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle

Työpaikat / Kuorma-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle

Kuorma-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko kuljetusalan kokenut konkari etsimässä uusia haasteita? Tai juuri alalle valmistunut tekijä vailla töitä? Me etsimme nyt ammattitaitoisia kuorma-autonkuljettajia monipuolisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle!

Haemme hyvän fyysisen kunnon ja työtä pelkäämättömän asenteen omaavia kuorma-autonkuljettajia monipuolisiin kuljetustehtäviin. Työssä eduksi on hyvä pääkaupunkiseudun tuntemus ja aikaisempi kokemus kuljetusalalta. Kuljettajana tulet toimimaan myös asiakaspalvelijana, joten reipas asenne on työssä tarpeen. Kuljetuksia tehdään kuorma-autolla ja toivomme, että sinulla olisi voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä digipiirturikortti. Aikaisempi kokemus kuljetustehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi.

Työtä tehdään pääosin arkipäivisin, mutta myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Vuoroja on aamu-, päivä- ja iltavuoroissa. Etsimme sekä kokoaikaisia, että osa-aikaisia tekijöitä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin lähetä hakemuksesi jo tänään! Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!