Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kassavastaava S-market Pukinmäki, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Kassavastaava S-market Pukinmäki, Helsinki, HOK-Elanto

Kassavastaava S-market Pukinmäki, Helsinki, HOK-Elanto

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät HOK-Elanto

S-market Pukinmäki etsii iloisia ja reippaita työntekijöitä uuteen myymälään! S-MARKET – Ruokaa koko sydämellä! HOK-Elannon S-market-ketjussa on 60 myymälää, joissa työskentelee noin 1500 ammattiylpeää asiakaspalvelun ammattilaista monipuolisissa työtehtävissä. Myymälät ovat siistejä ja ruokatorilta voi ostaa esim. tuoretta kalaa, monipuolisia valmisruokia ja grillituotteita. Ketjussa panostetaan erityisesti tuoretuotteiden laatuun, valikoimiin ja saatavuuteen sekä huomioivaan asiakaspalveluun. Uudistamme parhaillaan ketjumme myymälöitä vastaamaan asiakkaidemme odotuksia entistäkin paremmin.

Avaamme huhtikuussa uuden upean S-marketin Pukinmäkeen. Haemme uuteen myymäläämme myyjiä, kassavastaava, ruokatorivastaavaa ja tilausvastaavaa monipuolisiin kaupan työtehtäviin vakituisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti työskentelyä mm. kassalla ja eri tuoteryhmissä sekä ruokatorilla. S-market Pukinmäki on avoinna 24h.

Kassavastaavana vastaat koko myymälän rahaliikenteestä sekä luotettavasta, sujuvasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Ilahtunut asiakas on sinulle ykkösjuttu, ylläpidät ja tuet toimipaikkasi henkilökunnan hyvää fiilistä. Olet myös myymälän paras asiantuntija S-Pankki- ja asiakasomistajuus-asioissa.

Toivomme:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimia tiimissä
  • mahdollisuutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa arkisin ja viikonloppuisin
  • aurinkoista, esimerkillistä ja huomioivaa asiakaspalveluasennetta
  • 18-vuoden ikää

Tarjoamme:

  • haasteellisen ja monipuolisen työn
  • kivat työkaverit
  • HOK-Elannon ja S-ryhmän kilpailukykyiset henkilökuntaedut
  • TES:in mukaisen palkan

Etsimme tiimiimme myös osaavia tekijöitä näihin rooleihin:

RUOKATORIVASTAAVAA

Ruokatorivastaavana olet vastuussa ruokatorin näyttävyydestä ja myyvyydestä. Huolehdit myös ruokatorin tuoreudesta ja tuotteiden saatavuudesta. Työaika on 37,5h/vko.

TILAUSVASTAAVAA

Tilausvastaavana vastaat hedelmien, vihannesten sekä leipätuoteryhmien tai liha, eines ja maitotuoteryhmien tilauksista yhdessä market- ja apulaispäällikön kanssa. Työaika on 37,5h/vko.

MYYJIÄ

Myyjän työ S-marketissa on monipuolista sisältäen työskentelyä kassalla, eri tuoteryhmissä sekä ruokatorilla. Myymälöissä on mahdollisuus työskennellä myös vuorovastuu- ja kassavastuutehtävissä. Työaika on tehtävästä riippuen 15–37,5h/vko.

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon S-market-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.