Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myynnin ja kaupan alalle kesätyöntekijäksi

Työpaikat / Myynnin ja kaupan alalle kesätyöntekijäksi

Myynnin ja kaupan alalle kesätyöntekijäksi

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa

Menikö viime kesä mönkään? Liity mukaan huippujengiin ja tee kesästä 2021 paras mahdollinen! Baronan kautta voit työllistyä suureen valikoimaan erilaisia kesätyötehtäviä. Valikoimme sinulle sopivimman. Hae heti!

Työtehtävät

Kesä kaupan kassalla? Hevihyllyttäjäksi hellettä pakoon? Tulevaisuuden tukivelhoksi teleoperaattorille? Meiltä löytyy kesätöitä etsivälle parhaat myynnin ja kaupan alan tehtävät, niin päivittäistavarakaupan kuin erikoiskaupan aloilta! Jatka lukemista, sillä kesäduuni odottaa ottajaansa!

Mitä odotamme sinulta

Toivomme, että sinulla olisi hieman jo aiempaa kokemusta kaupan alan tehtävistä. Olet myös innokas oppimaan uutta kehittämään omia taitojasi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin timanttinen asenne: Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Näitä ominaisuuksia arvostamme erityisesti:

Joustava asenne. Ilta- ja viikonlopputyö on yleistä myynnin ja kaupan alalla. Myös aamu- ja yötyöt ovat mahdollisia.

Täysi-ikäisyys. Myynnin ja kaupan alalla paikkoihin etsitään vähintään 18 vuotta täyttäneitä tekijöitä.

Myyntihenkisyys ja asiakaslähtöisyys. Olethan can do -asenteella varustettu hyvä tyyppi, jonka mielestä asiakas on aina oikeassa!

Kielitaito: Myynnin tehtäviin etsimme suomen kielen puhujia, joilta luonnistuu myös englanti sekä mielellään ruotsi

Mahdollinen erityisosaaminen: veikkausosaaminen kassatehtävissä on ehdoton plussa!

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme aina alan voimassaolevaa työehtosopimusta.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, "Hae työpaikkaa"- linkin kautta. Parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2021 elämäsi paras!