Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myynti-insinööri, Savunpoistotuotteet, KERA Group Oy

Työpaikat / Myynti-insinööri, Savunpoistotuotteet, KERA Group Oy

Myynti-insinööri, Savunpoistotuotteet, KERA Group Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Orimattila Lahti Myyntitehtävät Tekniikka Kera Group Oy

Oletko myyntiorientoitunut urasi alkuvaiheessa oleva insinööri? Alansa johtava yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammattilaiseksi! Haemme myynti-insinööriä savunpoistojärjestelmien myyntiin Orimattilaan. Tehtävä on vakituinen. Voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan.

Teknisenä myyjänä olet asiantuntija Keravent-tiimissä, tarjoten savunpoistotuotteita rakennusalan asiakkaille erilaisiin kohteisiin. Työssäsi luet rakennuspiirustuksia ja työselosteita ja löydät parhaan savunhallinnan ratkaisun asiakkaan kohteeseen sekä hoidat tarjousprosessin. Jos olet urasi alkuvaiheessa, perehdytämme sinut mielellämme rakennuspiirustuksiin ja tarjoamme koulutuksen CAD-ohjelmistoon.

Toivomme, että olet myyntiorientoitunut ja asiakaspalveluhenkinen sekä tekniikasta kiinnostunut. Sinulla on hyvät it-taidot, eikä toiminnanohjausjärjestelmän päivittäinen käyttäminen tuota sinulle haasteita. Työ on itsenäistä ja vastuullista, mutta saat kokeneen tiimin tueksesi ja kattavan perehdytyksen alaan.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta, teknistä tai kaupallista (esim. insinööri tai tradenomi)
  • jämäkkää ratkaisukeskeistä asennetta
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • englannin kielen taitoa vähintään kirjallisesti.

Eduksi katsomme rakennusalan koulutuksen tai kokemuksen mutta olemme myös valmiita perehdyttämään sinua.

Tarjoamme sinulle

  • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen liukuvan työajan 37,5 h/vko
  • kattavat henkilöstö- ja työhyvinvointiedut, mm. tuotantopalkkiojärjestelmä
  • rennon mutta asiantuntevan työyhteisön, jossa tulosta tehdään itsenäisesti mutta yhdessä.

Tero, myynti-insinööri: ”Minulla on pitkä alan kokemus yrittäjänä. Viisi vuotta sitten siirryin Kera Group’iin. Olen täällä tehnyt kotimaan myyntiä mutta vuoden alusta siirryin kansainväliseen myyntiin. Yritys on markkinajohtaja ja asiakaslähtöinen ja laadukas toiminta teki heti minuun vaikutuksen. Yrityksenä olemme myös olleet hyväksynnöissä ja testiasioissa mukana eli Kera on tehnyt uraauurtavaa työtä ja on ollut kiva itse huomata, miten ”vastaamme asiakkaan huutoon”. Ammattilaisten kanssa työskentely on myös mukavaa, työ on vastuullista ja itsenäistä ja olen voinut työskennellä joustavasti.”

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineering’in Kristiina Vormala (0408374019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14 sekä liiketoimintajohtaja Pasi Rantanen, pasi.rantanen@keragroup.fi, +35835443157 .