Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kunnossapitoasentaja

Työpaikat / Kunnossapitoasentaja

Kunnossapitoasentaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Asennus/huolto

Teollisuuden kunnossapidon monipuolisia huolto-, korjaus- ja asennuspalveluja vankalla ammattitaidolla tekevä yhteistyökumppanimme kaipaa vahvistusta huoltoasentajajoukkoonsa.

Kunnossapitoasentajan tehtävissä olet tekemässä erilaisten teollisuuden tuotantolinjojen ja tuotantoon liittyvien laitteiden ja rakenteiden korjaamista tai kokonaisvaltaisen uudistamista.

Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa korostuvat erityisesti kiinnostuksesi ja osaamisesi erilaisten mekaanisten huolto- ja kunnossapitotöiden kohdalla.

Arvostamme monitaitoisuutta, aikaisempaa kokemusta, sekä joustavuutta ja halua olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa ja siihen liittyvässä käytännön tekemisessä.

Toivomme hakijalta:

• Kone- ja metallialan ammatillista peruskoulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta

• aiempaa kokemusta teollisuuden/vast. huolto- ja kunnossapitotehtävistä,

• valmiuksia tarttua myös reissutyöhön

• kykyä työskennellä suomen kielellä

• työtä pelkäämätöntä asennetta ja uskallusta lähteä uuteen työympäristöön

Eduksi katsomme:

• Muun työtä tukevan kokemuksen tai harrastustaustan sekä

• voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukortit.

Tarjoamme sinulle alkuun määräaikaisen työsuhteen, jonka aikana tarkentuu mahdollinen jatko asiakasyrityksen palveluksessa. Työssä pääset varmasti haastamaan itseäsi, mutta myös tukea on osaavien tiimikavereiden muodossa tarjolla runsaasti.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi viipymättä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Aloitukset sopivien henkilöiden löydyttyä, sopimuksen mukaan.

Haluatko lisätietoja? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Anna-Maija Räisänen puhelimitse numerosta 050-5532150 tai sähköpostitse osoitteesta anna-maija.raisanen@barona.fi.