Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kassaosaajia Riihimäelle

Työpaikat / Kassaosaajia Riihimäelle

Kassaosaajia Riihimäelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Riihimäki Vähittäis- ja tukkukauppa

Hei, sinä reipas kaupan alan taitaja, etsimme kassaosaajia Riihimäelle ja lähialueille! Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä?

Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Kassaosaajan työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupan tehtävistä. Onhan sinulla myös ikärajapassi suoritettuna? Tarvittaessa ohjeistamme sen suorittamisessa. Toivomme sinun olevan joustava sekä oma-aloitteinen persoona. Lisäksi omaat hyvän paineensietokyvyn ja reippaan asenteen. Täysi-ikäisyys sekä suomen kielen taito ovat edellytys työllistymiselle.

Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Halutessasi voit kasvattaa omaa ammattitaitoasi useissa eri kohteissa. Työskentelykohteita on ympäri Riihimäkeä, jonka vuoksi auto on tehtävässä välttämätön.

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.