Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kassaosaajia Hämeenlinnaan

Työpaikat / Kassaosaajia Hämeenlinnaan

Kassaosaajia Hämeenlinnaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Hämeenlinna Vähittäis- ja tukkukauppa

Hei, sinä reipas kaupan alan kokenut osaaja, etsimme kassaosaajia Hämeenlinnaan ja lähialueille! Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Onko intohimosi ihmisten kanssa työskentely?

Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Kassaosaajan työtehtävät muodostuvat laajasta kokonaisuudesta. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupan tehtävistä. Onko sinulla myös ikärajapassi suoritettuna? Tarvittaessa ohjeistamme sen suorittamisessa. Toivomme sinun olevan joustava sekä oma-aloitteinen persoona. Lisäksi omaat hyvän paineensietokyvyn ja reippaan asenteen. Täysi-ikäisyys sekä suomen kielen taito ovat edellytys työllistymiselle.

Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Halutessasi voit kasvattaa omaa ammattitaitoasi useissa eri kohteissa. Työskentelykohteita on ympäri Hämeenlinnaa, jonka vuoksi auto on tehtävässä välttämätön.

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.