Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Concept Owner

Työpaikat / Concept Owner

Concept Owner

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Myyntitehtävät IT/tietoliikenne Konsultointi/valmennus Barona IT Oy

Suomessa on paljon taitavia ja kokeneita ohjelmistokehittäjiä, IT-asiantuntijoita ja tulevaisuuden tähtiä, jotka voisivat koulutuksen ja asiakastyön avulla omaksua uudet teknologiat nopeasti.

Mistä roolissa on kyse?

Elevated - huippuosaajia kouluttamalla!

Suomessa on paljon taitavia ja kokeneita ohjelmistokehittäjiä, IT-asiantuntijoita ja tulevaisuuden tähtiä, jotka voisivat koulutuksen ja asiakastyön avulla omaksua uudet teknologiat nopeasti.

Työnantajat panostavat yhä enemmän osaamisen kehittämisen ja rekrytoinnin yhdistämiseen kasvun rakentamisen tueksi, sekä säilyttääkseen nykyiset osaajat. Meidän vastauksemme tähän tarpeeseen on Elevated-konsepti ja nyt haemme tämän kokonaisuuden vetäjäksi Concept Owneria.

Tässä roolissa yhdistyvät useat eri tehtävät. Pääset osallistumaan konsultatiiviseen myyntityöhön mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa ja vastaat Elevated koulutuskokonaisuudesta kokonaisuutena: pidät projektien langat käsissäsi, vastaat asiakasdialogin sujuvuudesta sekä ohjaat ja sparraat yhdessä tiimin kanssa oikeiden osaajien löytämiseksi.

Tiimimme roolit ovat itsenäisiä ja vastuullisia – pääset aidosti vaikuttamaan kehitystyöhön ja kiinnostusta innovointiin sinulta myös odotetaan. Nykyajan työmarkkinassa vaaditaan rohkeutta uudistua ja tähän tulemme panostamaan.

Olet uusi tähti tiimiimme, jos:

  • Ymmärrät IT-osaajamarkkinaa ja sen vaatimuksia

  • Sinulla on kokemusta koulutuspalveluiden myynnistä ja/tai toteuttamisesta

  • Olet asiakaslähtöinen ja koet luontevaksi keskustella niin teknisten kuin liiketoiminnankin päättäjien kanssa

  • Olet kiinnostunut myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä

  • Et pelkää kääriä hihoja ja tehdä töitä haastavienkin toimeksiantojen ratkaisemiseksi

  • Sinulla on palava kiinnostus ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa

Eduksi katsomme lisäksi:

  • Aikaisemman rekrytointikokemuksen

  • Kokemuksen myynti, -ja liiketoiminnan kehitystyöstä

  • Aidon kiinnostuneisuuden IT-alaan, digitaalisiin palveluihin ja moderneihin teknologioihin

Barona IT?

Barona IT on puhtaasti IT-rekrytointiin ja IT-asiantuntijoiden resursointiin keskittynyt asiantuntijatalo. Juuremme ovat Suomessa, mutta kasvamme kovaa vauhtia Pohjoismaissa. Meillä pääset osaksi voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään ympäristöön, joka toimii kiinteänä osana Bravedon rohkeiden yritysten yhteisöä (www.bravedo.fi).

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja toiminnastamme ja tulevasta roolistasi saat Jannelta ja Juhalta: janne.muurinen@barona.fi (p. 0400 367 344) / juha.kuuttinen@barona.fi (p. 050 355 0700)

Töölönlahdenkatu 3B, 00100 Helsinki