Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijöitä metallituoteteollisuuteen

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä metallituoteteollisuuteen

Tuotantotyöntekijöitä metallituoteteollisuuteen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Helsinki Vantaa Kirkkonummi Teollisuus/tuotanto

Haemme yhteistyökumppanillemme Espooseen tuotantotyöntekijöitä työskentelemään raudoitteiden valmistuksen parissa. Tarjolla on tehtäviä niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin tekijöille. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on erinomaiset mahdollisuudet myös pidempään työsuhteeseen.

Työtehtävät koostuvat raudoitteiden valmistamisesta erilaisia tuotantokoneita käyttäen. Lisäksi työntekijä käyttää siltanosturia ja suorittaa tuotantokoneiden perushuoltoja säännöllisin väliajoin. Tarkempi tehtäväkenttä määräytyy työntekijän kiinnostuksen ja kokemuksen perusteella.

Työskentelet 2-vuorossa, jota tehdään aamuvuorossa viitenä päivänä viikossa klo 6.00-14.00 ja iltavuorossa neljänä päivänä viikossa, maanantai-torstai, klo 14.00-24.00. Työsuhde on alustavasti määräaikainen toukokuun loppuun, mutta sinulla on erinomainen mahdollisuus myös kesätöihin tai pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Arvostamme korkeaa työmoraalia, hyvää fyysistä kuntoa ja halua sekä kykyä oppia uusia asioita. Sijainnin takia toivomme hakijoilta mahdollisuutta oman auton käyttöön. Aiempi kokemus tai alaa tukeva ammatillinen koulutus ovat eduksi, mutta kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kerryttää kokemusta teollisuuden tuotantotehtävistä ja haastaa itseäsi uudessa ympäristössä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja voi mahdollisuuksiesi mukaan alkaa hyvinkin pian.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalla Kim Toivonen, puh. 050 594 2521, kim.toivonen@barona.fi.