Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Vakituisia palveluneuvojia Telia-tiimiin Baronalle Kuusamoon

Työpaikat / Vakituisia palveluneuvojia Telia-tiimiin Baronalle Kuusamoon

Vakituisia palveluneuvojia Telia-tiimiin Baronalle Kuusamoon

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kuusamo Asiakaspalvelu/palvelu Barona Kuusamo

Oletko positiivinen persoona, jota motivoi tavoitteellinen työskentely? Löytyykö sinusta myyntihenkisyyttä, ratkaisukeskeisyyttä ja haluat kehittyä modernin asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö Baronan asiakaspalvelukeskukseen Kuusamoon!

Haemme nyt kokoaikaisia työntekijöitä Baronan Kuusamon palvelukeskukseemme työskentelemään monikanavaisessa Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä alustavasti 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Mitä työtä meillä tehdään ja minkälaisia henkilöitä etsimme?

Kuusamon palvelukeskuksessa palvelemme Telian kuluttaja-asiakkaita monikanavaisesti sekä puhelimen että chatin välityksellä. Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin ja toimintamme perusta on tarjota yksilöllistä ja kokonaisvaltaista asiakaspalvelua jokaiselle. Haemme ennen kaikkea myyntihenkisiä ja ratkaisukeskeisiä henkilöitä, jotka nauttivat uusien asioiden oppimisesta niin myynnin kuin asiakaspalvelun saralla. Valmis osaaja tai kaikkitietävä operaattorialan guru sinun ei tarvitse olla, sillä tehtävään on kattava perehdytys työsuhteen alussa. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja tuemme aktiivisesti oppimistasi myös perehdytyksen jälkeen. Arvostamme rohkeaa, ennakkoluulotonta ja myynnillistä otetta työntekoon. IT-taidoista on hyötyä ja aiempi kokemus useiden järjestelmien yhtäaikaisesta käytöstä on eduksi. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Työajat ja palkkaus

Työsuhde on kokoaikainen, 37,5 h/vko. Tiimimme työskentelevät maanantaista lauantaihin klo 7-22 välillä työvuorojen kuitenkin painottuessa arkipäiviin klo 8-18 välille. Kun osaamisesi on riittävällä tasolla, meillä voit myös työskennellä etänä. Palkkauksessa noudatamme ICT-alan työehtosopimusta ja lisäksi maksamme suoritepalkkioita tehokkuuteen ja myynteihin perustuen.

Miksi meillä viihdytään?

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Työntekijämme arvostavat mm. monipuolista ja sopivan haastavaa työtämme sekä aidosti yhdessä tekemisen meininkiä! Haluamme työnantajana tarjota myös elämyksiä – meillä voit lähteä vaikka vaihtovuodeksi Espanjan palvelukeskukseen tekemään samaa työtä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu lyhyellä videohaastattelulla. Lähetämme kutsun videohaastatteluun sähköpostitse, joten seuraathan sähköpostiasi.

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä sähköpostitse palvelukeskuspäällikkö Pirjo Rontilta (pirjo.rontti@barona.fi). Lisääthän viestiisi puhelinnumerosi, jotta sinuun voidaan olla tarvittaessa puhelimitse yhteydessä.

Kirkkotie 23, 93600 Kuusamo