Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Aloitteleva puhdistustyöntekijä fyysiseen työhön (kesätyöoptio)

Työpaikat / Aloitteleva puhdistustyöntekijä fyysiseen työhön (kesätyöoptio)

Aloitteleva puhdistustyöntekijä fyysiseen työhön (kesätyöoptio)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Porvoo Vantaa Loviisa Pornainen Kerava Järvenpää Rakennusala Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Kaipaatko kalenterin täytettä keväälle? Alkavatko esimerkiksi opinnot olla tältä lukuvuodelta paketissa ja haluaisit aloittaa työt jo ennen perinteistä kesätöiden sesonkiaikaa? Etsitkö niin sanotusti tekeväistä työtä eikä työn fyysisyys tai haastavat olosuhteet hetkauta sinua? Mikäli tunnistit itsesi, saattaa mahdollisuutesi olla juuri tässä.

Etsimme asiakkaallemme puhdistustyöntekijöitä fyysiseen työhön Porvoon alueelle. Työt alkavat avustavista tehtävistä, joten työ sopii erinomaisesti myös esimerkiksi työuransa alkutaipaleella oleville opiskelijoille. Ennen tämän tehtävän hakemista ei olekaan tärkeintä tarkastaa takataskusta löytyvää tutkintoa, vaan ratkaisevassa roolissa on työteliäs asenne.

Asenteen lisäksi toivomme sinulta:

  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia,
  • tervettä suhtautumista työturvallisuuteen,
  • mahdollisuutta oman auton käyttöön työpisteen sijainnin vuoksi sekä
  • valmiutta vuoro-/yötöihin ja pitkiinkin päiviin.

Eduksi puolestaan katsomme:

  • Aiemmat kokemukset erityisesti työmaatyöskentelystä esimerkiksi rakennus- tai teollisuustyömailta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen puhdistustyöntekijän tehtävän ammattitaitoisessa porukassa. Töitä tehdään parityöskentelynä ja pääsetkin perehtymään tehtäviisi kokeneemman tekijän opissa. Kanssasi solmitaan työsuhde Baronalle ja työt alkavat huhtikuussa 2021. Työsuhteen kesto on arviolta 1-3 kuukautta, projektin valmistumisesta riippuen. Töitä on tarjolla kulloisenkin projektivaiheen tekijätarpeen mukaan ja kiireisimpään aikaan viikkotunteja on luvassa reippaanlaisesti pitkien päivien muodossa. Hyvin hoidettu projektityö voi lisäksi avata mahdollisuuden pidempäänkin työsuhteeseen!

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme avoimet tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Perttu Piispa sähköpostitse osoitteesta perttu.piispa@barona.fi.