Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Cloud Native Software Developer, Commanders of Cloud

Työpaikat / Cloud Native Software Developer, Commanders of Cloud

Cloud Native Software Developer, Commanders of Cloud

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Turku IT/tietoliikenne Ambientia Group Oy

Pilviteknologia kutsuu, kuuleeko devaajat? Etsimme tiimiimme uusia jäseniä kehittämään kanssamme pilvinatiiveja sovelluksia. Ambientia ja Barona IT hakevat nyt Commanders of Cloud -ohjelmaan kokeneita kehittäjiä pilvinatiivin sovelluskehityksen pariin.

MISTÄ ON KYSE?

The Future Creation Company – Ambientia on liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayritys. Ambientia kasvaa vakaasti ja on tällä hetkellä Suomessa yksi merkittävimmistä toimijoista digitaalisten palvelujen, räätälöityjen verkkosovellusten ja verkkokaupankäynnin ratkaisujen rakentajana. Kasvuyrityksenä tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä merkittävissä ja haastavissa projekteissa.

Palkallinen Commanders of Cloud -ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia AWS-pilviympäristön tärkeimpiä kehitystyökaluja sekä menetelmiä. Jokainen ohjelmaan valittu kehittäjä pääsee osallistumaan Nordcloudin intensiivisiin koulutuksiin ja suorittamaan AWS Certified Developer -sertifikaatin. Tekninen urakehityksesi jatkuu Ambientian haastavissa asiakasprojekteissa.

MILTÄ ARKESI AMBIENTIALLA VOISI NÄYTTÄÄ?

Ambientialla pääset työskentelemään vaihtelevien pilvinatiivien sovellusten kehitysprojekteissa osana asiantuntevaa tiimiä. Tyypillisesti projekteissa kehitetään verkkokaupankäynti- ja asiointipalveluita. Tehtävässäsi tulet sukeltamaan muun muassa julkipilven kehittämiseen, backend- ja integraatiokehitykseen, datan käsittelyyn, tukitoimintojen kuten SSO:n kehittämiseen.

Kokeneen asiantuntijatiimin lisäksi sinua odottaa mutkaton, joustava ja huumorintajuinen työyhteisö sekä kattavat työsuhde-edut. Sujuvan työnteon varmistamiseksi pidämme huolta, että työvälineesi ovat kunnossa ja pystyt keskittymään työhösi työaseman ylläpitämisen sijaan. Joustava työaika ja vapaa etätyökäytäntö mahdollistavat myös ketterästi sen, että elämässä on tilaa muullekin kuin työlle. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Joensuussa, mutta työskentelypaikan saat valita vapaasti itse, sillä työskentelemme paikkakuntariippumattomasti nyt ja jatkossa.

SINULTA TOIVOMME

• Pilviteknologioiden perusymmärrystä ohjelmistokehittäjän näkökulmasta, erityisesti julkipilviosaaminen katsotaan eduksi

• Vähintään 3–4 vuoden työkokemusta ohjelmistokehityksestä teknologioilla kuten Java, Python, JavaScript

• Rajapinta- ja tietokantaosaamista

• Osaamista mikropalveluista tai hajautetuista toteutuksista

• Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa

TARJOAMME SINULLE

• Selkeän koulutuspolun pilvipohjaisten sovellusten ohjelmistokehittäjäksi sekä AWS-sertifioinnin Commanders of Cloud -ohjelman puitteissa

• Mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä asiakasprojekteissa

• Osaamiseesi ja kokemukseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan (n. 4000–4500 €/kk), myös koulutusohjelman ajalta

• Lounas-, liikunta-, virike-, ja puhelinedun, sekä muut Ambientian täydet edut 6kk jälkeen.

• Terveystalon kattavan työterveyshuollon

NÄIN HAET COMMANDERS OF CLOUD -OHJELMAAN

Voit hakea ohjelmaan alla olevan linkin kautta 28.2.2021 mennessä. Huomioithan, että täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus on maalis-huhtikuussa 2021, jonka jälkeen alkavat monipuoliset perehdytys- ja koulutusjaksot.

Tehtävään valittaville henkilöille teetetään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytoija Tomi Niskanen tomi.niskanen@barona.fi.

Tutustu Commanders of Cloud -ohjelmaan ja työskentelyyn Ambientialla: https://commandersofcloud.fi

Kristiinankatu 5, 20100 Turku